All etterspørselen fikk Sanne til å ta grep - går fra Black Box til kultursalen

SUKSESS: Sanne Kvitnes og Martin Hovland møtes igjen i Brygga kultursal for å hylle Melissa Horn. Oppsetningen er i regi av Kvitebjørn Produksjoners første oppsetning og begir seg ut i teaterkonsertens verden der de forteller en historie gjennom tekstene til Horn.

SUKSESS: Sanne Kvitnes og Martin Hovland møtes igjen i Brygga kultursal for å hylle Melissa Horn. Oppsetningen er i regi av Kvitebjørn Produksjoners første oppsetning og begir seg ut i teaterkonsertens verden der de forteller en historie gjennom tekstene til Horn. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Sanne Kvitnes hadde så stor suksess med debuten «Si at du behøver meg» at hun har booket kultursalen og setter opp sin første egenproduserte forestilling to ganger til.

DEL

– Vi har fått så utrolig mange positive og gode tilbakemeldinger på oppsetningen vi hadde i Black Box for to uker siden. Det har blitt mye blest i etterkant, og det virker som om det er en del folk som ikke fikk med seg forestillingen første gang, sier Sanne Kvitnes til HA.

Håper på turnéstart i Halden

Derfor tok hun kontakt med Brygga kultursal og spurte om det var mulig å sette opp hyllesten til den svenske artisten Melissa Horn, «Si at du behøver meg».

Det var det.

– De ville veldig gjerne ha forestillingen, så da har vi booket 16. og 17. mars, forteller Kvitnes.

– Hvorfor ønsker du å spille i kultursalen?

– Black Box er en god scene å spille på, men det er ikke så mange fasiliteter der som gjør det komfortabelt å spille. Dessuten ønsker jeg å ta forestillingen med ut på Østfold-turné, og da er Brygga kultursal et godt sted å begynne, forklarer hun.

– Dessuten har kultursalen det vi kaller en bar scene. Det betyr at man har flere muligheter til å tilpasse scenen til den enkelte forestilling, sier Kvitnes videre.

Klar til å fylle kultursalen

– Det er mange flere seter i å fylle i kultursalen enn i Black Box. Hva tenker du om det?

– Det skal vi klare! Alle tilbakemeldingene i etterkant av oppsetningene for to uker siden, har gitt inntrykk av at det var mange ikke «rakk» å se de første forestillingene. Det er kanskje litt typisk når det er noe helt nytt som presentes, undrer Kvitnes.

– Hva gjør dere i tiden fram til mars?

– Det eneste sikre så langt, er de to forestillingene i kultursalen. Men som sagt håper jeg på Østfold-turné utover våren, sier skuespilleren og sangeren.

Hele ensemblet fra Black Box-oppsetningene blir med til kultursalen. I tillegg til Sanne Kvitnes består det av Martin Hovland, Christina Brynildsen, Sigurd Spørck Thoresen, Kornelia Sletten Haugen og Julia Küster.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags