Han starter jubileumsturneen i egen by

KOMMER: Henning Kvitnes fyller 60 år og legger ut på turné.

KOMMER: Henning Kvitnes fyller 60 år og legger ut på turné.

Artikkelen er over 2 år gammel

Henning Kvitnes markerer sine 40 år som artist med jubileumsturné og plateslipp. 21. september står han på scenen i Brygga kultursal sammen med blant andre Jon-Willy Rydningen og Freddy Holm.

DEL

Henning Kvitnes opptrer med "40 år på veien" fredag 21. september og lørdag 22. september 2018. Billettene ble lagt ut onsdag 15. november.

I egen by

Henning Kvitnes har valgt å starte sin jubileumsturné i egen by. Deretter bærer det ut på turné til store deler av landet vårt. Og høsten 2018 slipper han et nytt album.

Bandet består av Jon-Willy Rydningen på tangenter, Freddy Holm på diverse strengeinstrumenter og kor, Rino Johannssen på bass, Tor Hauge på trommer og Eivind Ystrøm Petersen på gitar.

Fortsatt låter som ikke er skrevet

– Det er fremdeles låter som ikke er skrevet, steder som ikke er besøkt, publikum som ikke har hørt Henning Kvitnes LIVE. 2017 startet med en utsolgt turné sammen med Unni Wilhelmsen, og resten av året har Kvitnes brukt til å skrive nye låter. To singler er sluppet allerede, og over nyttår slipper han enda en, kanskje to, før det nye albumet kommer neste høst, skrives det i en pressemelding fra Brygga kultursal.

Ble utsolgt raskt

Henning Kvitnes er veldig populær blant sine egne. Det beviser også responsen da billettene til to intimkonserter i Fredrikshalds Teater den 2. og 3. mars 2018 ble lagt ut for salg. Begge ble raskt utsolgt.

Fyller 60 år

Neste år har det gått 40 år siden starten med The Ice Cream Band. Samtidig fyller Henning Kvitnes selv 60 år.

I løpet av sin karriere har han fått en rekke priser, inkludert Spellemansprisen. I 2016 var han en av deltagerne i den populære TV 2-serien «Hver gang vi møtes».

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken