– Dagfinn skal være hedersgjesten under min konsert i Brygga kultursal 29. april, forteller Ole Evenrud om konserten «Hele historien – fra da til nå 1982-2017».

– Dagfinn må være med

Dagfinn Strøm begynte sitt musikkliv på Rockehuset i Halden. Han spilte i flere band, deriblant som trommeslager i Henning Kvitnes' Little Eden, før han og Øystein Andersen fra Halden dro til Stockholm for å søke lykken. 

– Jeg kan ikke fortelle hele min historie uten at Dagfinn er med, og så er han jo noe så sjeldent som en vaskeekte popstjerne fra Halden! For meg er det selvsagt å invitere Dagfinn hit til konserten, sier Ole Evenrud som føler seg sikker på at mange som kommer for å se ham selv også vil glede seg over at Dagfinn er med.

Dagfinn Strøms og Ole Evenruds historie er for øvrig vevd tett sammen. Sha-Booms store hit «R.O.C.K» fra 1989 ble skrevet av nettopp Ole Evenrud.

 

Byr på seg selv

Det er flere grunner til at Ole Evenrud har invitert Dagfinn Strøm til konserten sin, i tillegg til at de to haldenserne kjenner hverandre.

– Han byr på seg selv om er et fyrverkeri på scenen. Det blir morsomt når Dagfinn er med, sier Ole Evenrud.

Dagfinn Strøm kommer til å framføre flere melodier med bandet. Hvilke sanger det blir, holder arrangøren foreløpig tett til brystet.

  • Les også: Ole Evenrud: Det som virkelig betyr noe for meg nå, er at de nærmeste har det bra

Lagde skandale ...

Et av oppslagene det ble en stor skandale av for noen år siden, var da Dagfinn Strøm lot seg avbilde naken i et badekar i det svenske popmagasinet Okej.

Til HA har han sagt tidligere:

– Folk prater om det enda. Det er det som får mest oppmerksomhet og jeg blir fortsatt spurt om det oppslaget.

Den unge rockestjerna ble nemlig avbildet i bare nettoen i badekaret i det svært populære musikkbladet.

– Det var Samantha Fox som viste puppene sine og jeg i badekaret som var trekkplastrene i den utgaven, forteller han og fortsetter.

– Men det var jo helt uskyldig. Det var jo ikke engang i nærheten av hva man kan se i dagens realityserier!

100 billetter igjen

Ole Evenrud er for øvrig veldig fornøyd med både at Dagfinn Strøm kommer til konserten og med salget.

– Konserten er ikke før i april og det er bare 100 billetter igjen. Dette er vi veldig fornøyde med, sier Ole Evenrud.