Offer utenfor livsfare etter knivstikking - politi søker "navngitt person"

En mann i 30-årene har blitt fraktet med luftambulanse til Ullevål universitetssykehus etter en knivstikking på Borgenhaugen natt til søndag. Mannen skal være påført mange knivstikk i mageregionen. (Foto: Tobias Nordli)

En mann i 30-årene har blitt fraktet med luftambulanse til Ullevål universitetssykehus etter en knivstikking på Borgenhaugen natt til søndag. Mannen skal være påført mange knivstikk i mageregionen. (Foto: Tobias Nordli)

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

En mann i 30-årene ble i natt fraktet med luftambulanse til Oslo universitetssykehus med alvorlige skader etter å ha blitt stukket ned på Borgenhaugen.

DEL

SISTE: Klokken 16.30 søndag ettermiddag er foreløpig ingen personer pågrepet etter knivstikkingen natt til søndag, men Østfold-politiet sender ut en melding hvor det meddeles at politiet ønsker å komme i kontakt med en navngitt person. «Dette for å avklare vedkommendes eventuelle rolle i hendelsen», som det heter i meldingen.

FB var i kontakt med operasjonssentralen igjen ved 17-tiden søndag ettermiddag. Operasjonsleder ønsket ikke å gå ut med ytterligere opplysninger rundt den "navngitte personen" de søker etter.

- Nei, det gjør vi ikke. Hensikten med twitter-meldingen var for å opplyse om at politiet er godt i gang med etterforskningen, og at vi har kommet fram til en navngitt person som vi ønsker å prate med.

- Kan du si om dette dreier seg om et viss miljø?

- Nei.

- Vet dere om det kan være en sammenheng mellom fornærmede og gjerningsperson.

- Nei. Dere får ikke mer informasjon utover det vi har lagt ut på twitter.

Offeret er sent søndag ettermiddag alvorlig skadet, men er «utenfor livsfare» i følge Østfold-politiet.

Offeret ble påført skader gjennom flere stikk i mageregionen. Stikkingen er utført med en spiss gjenstand, men det er ennå uvisst om det er en kniv eller et annet redskap.

Alvorlig skadet

Operasjonsleder Terje Nordang i Østfold politidistrikt forklarte til sa.no ved 02.30-tiden natt til søndag at mannens skader var alvorlige.

Politiet lette i natt etter gjerningspersonen i Sarpsborg.

Politiet lette i natt etter gjerningspersonen i Sarpsborg. Foto:

Den dramatiske hendelsen skal ha funnet sted på Bede, og politiet fikk inn meldingen klokken 00.39 natt til søndag.

Gjerningsmann på frifot

Politiet jaktet natt til søndag på den antatte gjerningsmannen, uten hell. SAs fotograf observerte da flere politifolk som søkte etter vedkommende på forskjellige adresser i Sarpsborg sentrum.

– Av hensyn til etterforskningen, så ønsker vi ikke å gå inn på hvorvidt vi leter etter konkrete personer eller i konkrete miljøer, sier operasjonsleder Terje Nordang og legger til at hendelsesforløpet forut for nedstikkingen foreløpig er uklart.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags