To personer pågrepet etter at drosjesjåfør fant narkotika i sekken til passasjer

Drosjesjåføren ble mistenksom da det luktet uvanlig sterkt fra bagasjen til kunden. Det viste seg at sekken var full av narkotika. Nå er to personer pågrepet i saken.

DEL

(Fredriksstad Blad) Det var VG Nett som først omtalte saken tirsdag kveld.

– Det luktet veldig sterkt da hun satte seg i bilen, og så sovnet hun. Da tenkte jeg at jeg skulle se hva som var i sekken, sier sjåføren, som ønsker å være anonym, sier sjåføren til VG.

Sjåføren opplyser overfor avisen at han vanligvis ikke undersøker gjenstandene til kundene, men at dette tilfellet var spesielt, funnet han gjorde var det han fryktet. Det var mange pakker med narkotika som lå i sekken.

Sjåføren ble veldig stresset over det hele, og vurderte å kontakte politiet med engang. Men sjåføren valgte å vente til han var hjemme.

Etter tipset fra sjåføren reiste politiet hjem til sjåføren og tok med seg funnet.

– Jeg kan bekrefte at en drosjesjåfør leverte inn noe narkotika som han fant i drosjen i natt, sier Rune Albertsen, leder for etterforskningsseksjonen i Fredrikstad til VG.

Overfor Fredriksstad Blad sier krimsjef Rune Albertsen at to personer er pågrepet som følge av narkotikafunnet.

– Vi er i en innledende fase av etterforskningen, og ønsker derfor ikke å si noe om hva slags eller hvor mye narkotika det er snakk om. Men vi kan bekrefte at to personer er pågrepet i etterkant, sier han.

Begge fremstilles for varetektsfengsling i løpet av onsdag.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags