Politiet ber deg sjekke biltaket ditt for skader

STORGATA: Mannen som truet til seg tobakk på Joker ved Torget tirsdag ettermiddag, skal ha hoppet på taket på biler som sto parkert mellom JOker og gangbrua. Politiet ber folk som sto parkert i området på det aktuelle tidspunktet, om å sjekke biltaket sitt.

STORGATA: Mannen som truet til seg tobakk på Joker ved Torget tirsdag ettermiddag, skal ha hoppet på taket på biler som sto parkert mellom JOker og gangbrua. Politiet ber folk som sto parkert i området på det aktuelle tidspunktet, om å sjekke biltaket sitt. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Hvis du sto parkert i Storgata mellom Joker og gangbrua på Sydsiden tirsdag ettermiddag, bør du ta en titt på biltaket ditt.

DEL

Tirsdag ettermiddag klokka 16.45 gikk alarmen i Halden sentrum.

Meldingene lød at Joker på Torget hadde blitt ranet, og 20 minutter senere ble en mann i slutten av 20-årene pågrepet for ugjerningen.

Hoppet på biltak

Tirsdag kveld var politiet sparsom med opplysninger i saken, men onsdag morgen ber krimsjef i Halden, Mona Bergseth, om hjelp fra publikum.

– Et vitne i saken forteller oss at mannen som er pågrepet i saken, skal ha hoppet på taket av biler som sto parkert mellom Joker og gangbrua. Derfor ber vi folk som sto parkert i dette området i går ettermiddag, om å sjekke taket sitt, sier Bergseth.

Krimsjefen forteller at mannen ble pågrepet ved Busterudparken, og at parkerte biler i den delen av Storgata også kan skader på taket.

– Folk med spor på biltaket sitt som kan komme fra en mann som har beveget seg oppå der, bes ta kontakt med krimvakta i Halden, sier Bergseth.

Politiet er også interessert i å komme i kontakt med flere vitner etter hendelsen på Joker tirsdag ettermiddag.

Krimvakta i Halden når man ved å ringe 02800.

Må til lege

Den pågrepne mannen er polsk statsborger bosatt i Halden.

Politiet har ikke kjennskap til ham fra tidligere, og de har heller ikke hatt anledning til å avhøre ham ennå.

– Han er ikke frisk og ikke i stand til å avhøres. Han skal framstilles for lege antakelig i løpet av dagen, forteller Bergseth.

Mannen fikk med seg en pakke sigaretter, og pågripelsen ved Busterudparken gikk rolig for seg.

Ansatte ikke fysisk skadd

I påvente av avhør jobber politiet videre med saken ut fra vitneopplysninger og annen tilgjengelig informasjon.

– Nå som vi vet mer enn da de første meldingene kom i går ettermiddag, kan det se ut til at saken ikke kan kalles et ran etter lovens forstand. Det er elementer ved saken som tilsier det. Men vi har ikke konkludert ennå, forklarer krimsjefen.

De ansatte på Joker fikk ingen fysiske skader etter hendelsen tirsdag.

– Uavhengig av hva politiet konkluderer med i denne saken, er det ingen tvil om at betjeningen på Joker syns det hele var skremmende. De opplevde at mannen hadde truende atferd, sier Mona Bergseth.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.