Gå til sidens hovedinnhold

To pågrepet etter ha slått ned en mann ved Kiwi Iddeveien

Artikkelen er over 4 år gammel

To menn i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og avhørt mandag.

Det bekrefter politiet ovenfor Halden Arbeiderblad mandag kveld.

– Det stemmer at politiet har hatt to personer inne til avhør i forbindelse med hendelsene hvor en mann ble slått ned og skadet, forteller leder i vold og sedelighetsavsnittet Tore Løwengreen i Østfold politiet.

De to mennene skal være i begynnelsen av 20-årene, og ble løslatt etter avhør. De er mistenkt for å ha noe med volden som førte til at en annen mann i 20-årene ble alvorlig skadet å gjøre.

– De har forklart seg om sin rolle og handlingene. Dette er personer som er kjent for politiet fra tidligere. Stort mer ønsker jeg ikke å si om det akkurat då, utover at saken etterforsker videre.

Ikledd russeklær

De to mistenkte var ikledd russeklær kvelden hvor voldshendelsene fant sted.

– Men de var ikke russ. Til det er de for gamle. Det var flere personer som også forsøkte å snike seg inn på arrangementet på festningen iført russeklær, det er noe vi er godt kjent med.

Flyttes til Ullevål

Den skadde skal opereres en gang til mandag, og blir Flyttet til Ullevål sykehus hvor han skal motta ytterligere behandling for skadene han fikk under voldshendelsen. Løwengreen vil ikke si noe om mannens skadegrad, utover at han er stabil.

– Den fornærmete skal ikke ha noen tilknytning til de to som ble pågrepet, så vidt vi kjenner til, legger han til.