– Målet er å få inn 100.000 kroner

KREFTAKSJON: Mandag ettermiddag oppsøker 100 bøssebærere haldenserne for å samle inn penger til kreftforeningen. Her ser du aksjonslederne Nora Vatvedt (tv) og Emilie Johansen.

KREFTAKSJON: Mandag ettermiddag oppsøker 100 bøssebærere haldenserne for å samle inn penger til kreftforeningen. Her ser du aksjonslederne Nora Vatvedt (tv) og Emilie Johansen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Mandag ettermiddag setter 100 elever ved Halden videregående skole i gang sin årlige kreftaksjon. I år går pengene til arbeidet med senskader etter kreftbehandlinger.

DEL

Aksjonslederne Emilie Johansen og Nora Vatvedt forteller at russen får følge av alle elever ved Halden videregående skole avdeling Risum og Porsnes som ønsker å gjøre en innsats for Kreftforeningen. Dette blir årets viktigste russeknute.

Et par timer

– Hele Halden dekkes. Vi starter klokka 17.00 og holder på et par timer. Det pleier å komme inn en del penger. I år er målet 100.000 kroner, sier de to.

– I år settes fokus på senskader. Det er mange som har vært gjennom cellegiftkurer og strålebehandlinger som sliter og har fått senskader, uttrykker de.

Mer enn kun kontanter

100 elever har meldt seg og sagt de vil være med på årets kreftaksjon. Det er rekord.

Elevene har med seg bøsser. Du kan også «vippse» til 421103 eller sette inn penger på den digitale kontoen. Du kommer til den ved å klikke på denne linken: Digital konto Krafttak mot kreft.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags