Gå til sidens hovedinnhold

Markerte 100-årsjubileum med storslått konsert

Artikkelen er over 3 år gammel

I år fyller Norges Musikkorpsforbund 100 år. I den anledning holdt Tistedalens Musikforening en stor underholdningskonsert foran en nærmest fullsatt Brygga kultursal.

Ledet an av alltid så stødige Knut Henriksen som dirigent og en Aleksander Hermansen i storform som konferansier og solist, fikk publikum servert klassikere fra blant andre Frank Sinatra, ABBA og Edvard Grieg i kultursalen.

Flinke solister

Sammen med Hermansen var også TRES, bestående av Kristin G. Harboe, Gro Janet Haug Mo og Inger Marie Vierli Vold med som solister. Hermansen var også konferansier, som han også har vært tidligere på Tistedalens Musikforening sine konserter.

– Jeg tror dette er første gang jeg har blitt rebooket til konferansierjobb, men jeg må jo si at det er veldig hyggelig å kunne være her sammen med et av Norges eldste musikkforeninger, sa Hermansen fra scenen.

Han viste fram sin store stemme ved å tolke tre av låtene til Frank Sinatra, noe han gjorde til øverste karakter. TRES var også med på et av ettermiddagens høydepunkt da de ble med korpset på en ABBA-medley med «Dancing Queen», «Mamma Mia» og «The Winner Takes It All».

Fest i Dovregubbens Hall

Men kanskje kveldens definitive vinnerinnslag var det Tistedalens Musikforening alene som sto for, med en magisk framføring av Edvard Griegs «Fest i Dovregubbens Hall».

Også de yngre fikk slippe til, og både juniorene til Idd Skolemusikkorps og Halden Skolemusikkorps imponerte med blant annet sanger fra Pippi Langstrømpe og «Forelska i Lærer'n».

Kvelden ble så rundet av i Frank Sinatras ånd, og Aleksander Hermansen kom igjen ut på scenen for å gjøre «My Way» og «New York, New York». Han rundet dermed av en strålende ettermiddag sammen med Tistedalens Musikforening.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.