Konkurranse: Hva skal den nye bryggepromenaden hete?

HAR DU FORSLAG?: Den nye bryggepromenaden åpnet for en snau måned siden. Nå ønsker kommunen, ved Joakim Karlsen å høre folkets navneforslag.

HAR DU FORSLAG?: Den nye bryggepromenaden åpnet for en snau måned siden. Nå ønsker kommunen, ved Joakim Karlsen å høre folkets navneforslag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

4. juli ble bryggepromenaden langs den sørlige siden av Tista åpnet. Men hva skal den hete? I samarbeid med Halden Arbeiderblad, utlyser nå kommunen folket sine forslag.

DEL

– Ønsket for bryggepromenaden er at det skal være noe folk tar i bruk og føler eierskap til. Da trenger den også et godt navn, sier Joakim Karlsen (V), som er leder av hovedutvalget for samfunnsutvikling og kultur i Halden kommune.

Navnekonkurranse

Konkurransen vil foregå på følgende vis. Man kan sende inn forslag nederst i saken innen mandag 5. august klokka 23.59.

Når forslagene publiseres tirsdag 6. august, kan haldenserne stemme fram sine favoritter fram til fredag 9. august klokka 23.59. De mest populære forslagene sendes deretter til hovedutvalget i kommunen, som vil kåre vinneren av konkurransen på et møte 22. august.

Samme konsept som på Torget

Konkurransen bygger på det samme som idékonkurransen til hva Torget kunne brukes til.

– Jeg tror haldenserne heller vil være med på å bestemme, enn å få noe tredd over ørene. Dette er direkte medvirkning, sier Karlsen.

Vinneren vil bli premiert med to sesongkort for 2020 på Klatring på Grensen.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags