Gå til sidens hovedinnhold

Busser for tog på Østfoldbanen

Artikkelen er over 5 år gammel

Jernbaneverket er i gang med arbeider på Østfoldbanen, noe som også påvirker de reisende.

Førstkommende helg blir strekningen mellom Oslo S og Halden stengt for trafikk fra lørdag klokken 02.00 til søndag klokken 13.00. Det vil si at det blir satt inn buss for tog på strekningen mellom Moss og Oslo S på L21 i denne perioden.

- Vi er godt forberedt og har nok busser, sier kommunikasjonsrådgiver Håkon Myhre i NSB til Moss Avis, men legger til at de ikke kan forutsi vær og føreforhold.

Passasjerer mellom Oslo S og Skøyen blir henvist til andre tog.

På R20 mellom Oslo S og Halden blir det også satt opp buss for tog. Togene videre til Göteborg vil vente på bussene fra Oslo S.

Også helgen 3. og 4. oktober blir det satt i buss for tog på Østfoldbanen.

LES OGSÅ: Dårlig timing å privatisere tog

På nett

I tillegg til de planlagte helgearbeidene er det satt igang arbeider på togstrekningen mellom Sarpsborg og Halden. I perioden mandag 7. september til fredag 11. september, samt fra mandag 14. september til fredag 2. oktober er det buss for tog mellom Sarpsborg og Halden mellom klokken 09.30 og 14.20. Togene skal imidlertid gå som normalt mellom Oslo S og Sarpsborg. I retning Oslo S blir det satt opp busser fra Halden til Råde, og togene fra Sarpsborg venter i Råde på bussen fra Halden.

Under "Er toget i rute" på nsb.no finner man informasjon om avgangene og arbeidene.

- Vi oppfordrer kundene til å følge med på nettsiden, sier Myhre.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.