kandusi.no og Trine Høistad takker for seg

TAKKER FOR SEG: Under tittelen «Nå er det (dessverre) slutt» forteller Trine Høistad at nettsatsingen kandusi.no gir seg.

TAKKER FOR SEG: Under tittelen «Nå er det (dessverre) slutt» forteller Trine Høistad at nettsatsingen kandusi.no gir seg. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

I 2015 siden startet planleggingen av nettstedet kandusi.no. Mandag ettermiddag melder gründer Trine Høistad at hun legger ned satsingen.

DEL

– Jeg husker godt tilbake til den gangen vi lanserte nettsiden, kulturkalenderen og de første artiklene for drøye to år siden. Det strømmet på med positive tilbakemeldinger og innspillene til hva vi burde skrive om kom raskt, skriver Trine Høistad i sitt avskjedsinnlegg på kandusi.no.

Tett på haldenserne

Hun forteller videre at motivasjonen var å få fram kulturlivet i Halden og Østfold.

– Vi har aldri lagt skjul på at vi syns at HA dekket kultur altfor lite og vi ønsket å være et alternativ slik at enda flere fikk vist seg frem, skriver Høistad.

Nettstedet tok også for seg andre typer saker i Halden-samfunnet, og Høistad forteller at hun har lært mye nytt av dem hun har intervjuet og samarbeidet med.

Kontoret til kandusi.no har vært på Bryggerhuset. Der har Høistad truffet folk og hatt spontane møter og samtaler som gode inspirasjonskilder til nettsiden.

NÅ ER DET SLUTT: Trine Høistad er gründeren bak kulturnettstedet kandusi.no. Etter to år i manesjen, tvinger senebetennelser i armene henne til å gi seg. – Det er ikke forsvarlig å fortsette lenger, skriver hun.

NÅ ER DET SLUTT: Trine Høistad er gründeren bak kulturnettstedet kandusi.no. Etter to år i manesjen, tvinger senebetennelser i armene henne til å gi seg. – Det er ikke forsvarlig å fortsette lenger, skriver hun. Foto:

Helseproblemer

Høistad innrømmer at økonomien i satsingen ikke er den beste, men med noen annonsører på plass har hun kunnet investere i noe utstyr og tekniske løsninger.

Men det er ikke pengene som er årsaken til at Høistad er nødt til å kaste inn håndkleet.

– Det (...) er mye jobb å drive et nettmagasin. Det er artikler, research, arrangementer inn i kalenderen, mailer som skal besvares, oppdateringer på sosiale medier også videre. Det tar mye tid og det medfører belastning på armene. Jeg er nå i den situasjonen at jeg har så mange senebetennelser i armene at det ikke er forsvarlig å fortsette lenger. Dere som kjenner meg vet at jeg allerede har to ”kranglete knær” på grunn av senebetennelser jeg ikke tok hensyn til for noen år siden. Jeg ønsker ikke å ende opp i den samme situasjonen med armene mine. Derfor er det stopp i dag.

Mange å takke

Det er mange som har bidratt til at kandusi.no har eksistert i drøye to år, og Høistad har en lang liste med personer hun ønsker å takke.

Samboeren Joachim er natrulig nok en av dem, det samme er styret i Kandusi AS. I tillegg til Trine og Joachim, har styret bestått av Hanne Følstad og Odd Petter Nilsen.

Michael Lundsveen har blant annet designet nettsiden, og Nina Røsnæs får stor takk for sitt engasjement for kandusi.no.

– To av de som virkelig har bidratt til humor og vinklinger jeg aldri ville sett er Jørgen Nilsen og Henrik Næss Diesen. Takk for at dere ble med på ideen om en podcast og at dere har laget helt uforglemmelige morsomme (stort sett i alle fall) intervjuer med Folk i egen by, skriver Høistad.

Listen over personer som takkes for innsatsen for kandusi.no, kan du lese her.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags