Mange vil jo tro at TV-spill, Lego og elektronikk står øverst på ønskelisten til små gutter før jul, men for David er det annerledes. Det skriver Fredriksstad Blad.

David er forsonet med det faktum at han kommer fra en fattig familie. Han vet at gaven han vil finne under sitt eget juletre på julaften ikke er kjøpt av moren hans, men stammer fra en veldedig juleaksjon.

Men tro ikke at han er misfornøyd av den grunn. Nei, David er mer opptatt av at moren hans skal få en gave. I et brev til Fredriksstad Blad, skrevet med blå tusj på et hvitt ark, forteller han at han selv lager gaver til mamma, men at han gjerne vil kjøpe en gave hun trenger og vil bli veldig glad for.

David tenker ikke bare på sin egen mamma, men på alle foreldre som sliter med å få endene til å møtes. Den hjertegode gutten setter ord på hva julen virkelig handler om ...

Les det rørende brevet her;

Til Avisen

Det er fint at mange hjelper foreldrene med julegaver til barna. Jeg vet at gaven under mitt tre ikke er ny eller kjøpt. Det gjør ingenting. For meg er de nye. Men jeg tror at barna har lyst til å gi gave til foreldrene sine. Jeg vet at moren min liker at jeg lager gaver. Hun blir glad.

Men jeg ville gjerne kjøpt noe hun trenger og blir veldig glad for. Kan dere si til de som hjelper med gaver at de må tenke på foreldrene også.

Hilsen David.

NB! David, hvis du leser dette, så ta kontakt med oss i avisen. Det er mange som vil hjelpe deg. Ring 900 76 578 eller send en mail til espen@f-b.no