Dette fantastiske bildet gjorde Jørn Bøhmer Olsen til Nordens beste naturfotograf

VINNERBILDET: Dette fantastiske bildet tatt av en fiskeørn i Iddefjorden var vinnerbildet da Jørn Bøhmer Olsen i helga ble kåret til Nordens beste naturfotograf.

VINNERBILDET: Dette fantastiske bildet tatt av en fiskeørn i Iddefjorden var vinnerbildet da Jørn Bøhmer Olsen i helga ble kåret til Nordens beste naturfotograf. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Jørn Bøhmer Olsen vant i helgen hovedpremien under Nordens største naturfotokonkurranse.

DEL

Bildet han vant med var av en fiskeørn fotografert under vann i Iddefjorden i det den setter klørne i en fisk. Det er et motiv han har ventet på i 30 år.

Jørn Bøhmer Olsen ble lørdag kåret som Årets nordiske naturfotograf i konkurransen Nordic Nature Photo Contest under en seremoni i Oslo Konserthus.

Magasinet Natur&Foto står bak konkurransen som ble arrangert for åttende gang i år med 4442 deltakende bilder fra 344 fotografer fra Norden og andre europeiske land.

Dette er den største naturfotokonkurransen i Norden. 

Jørn Bøhmer Olsen blir nærmest ansett som en legende innen naturfotokretsene. Han ble også kåret til nordisk naturfotograf allerede i 1991.

KÅRINGEN: Jørn Bøhmer Olsen (th) sammen med Tom Schandy som er redaktør av bladet Natur&Foto under kåringen i Oslo Konserthus.

KÅRINGEN: Jørn Bøhmer Olsen (th) sammen med Tom Schandy som er redaktør av bladet Natur&Foto under kåringen i Oslo Konserthus. Foto:

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags