– Vi blir ufattelig skuffet hvis vi ikke går videre i Eurovision

I KIEV: Jonas McDonnell har skrevet teksten til det norske bidraget i Eurovision, «Grab The Moment». Nå er han på plass i Kiev for å følge artisten Jowst på scenen torsdag kveld.

I KIEV: Jonas McDonnell har skrevet teksten til det norske bidraget i Eurovision, «Grab The Moment». Nå er han på plass i Kiev for å følge artisten Jowst på scenen torsdag kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Jonas McDonnell har trua i forkant av torsdagens semifinale.

DEL

Selv dro han fra Halden til Kiev på onsdag og er svært spent på hvordan låta «Grab The Moment» som han har skrevet teksten til - vil bli mottatt av mange millioner TV-seere i hele Europa.

– Alle har trua

– Det er kjempegod stemning blant gjengen. Alle har troen på at vi skal gå videre, men man vet aldri når det gjelder Eurovision så vi kjenner alle på spenningen her. Men, vi har trua - uten tvil, sier McDonnell, som bor i Halden, til Halden Arbeiderblad.

Den første prøven for Jowst i går hadde noen tekniske problemer med litt ujevnt volum på monitorene til koristene.

– Men det ble fikset til neste og siste prøve.  Den satt som et skudd musikalsk, men dessverre var det litt problemer med lyset på masken, men

det jobber vi med nå. Musikken sitter og det kommer resten av showet til å gjøre torsdag kveld, sier Donnell som flyttet til Halden i fjor høst.

Fantastisk respons

– Hvor sikre er dere på å gå videre i kveld?

– Jeg har lyst til å si 100 prosent, men da tror jeg noen matematikere vil være sterkt uenig med meg, svarer han humoristisk.

– Hvilke land blir de største konkurrentene til Norge i semifinalen?

– Bulgaria blir sterke og Danmark har en utrolig flink vokalist. Men vi går videre. Responsen fra publikum var fantastisk, den beste av alle generalprøvene, så vi gleder oss bare til i kveld, svarer han.

– Personlig håper jeg Irland kommer videre siden jeg er halvt irsk, men ikke på bekostning av vårt bidrag.

Spektakulær scene

Jonas McDonnell karakteriserer den første dagen i Kiev som helt fantastisk.

– Vi har fått to utrolig verter som hjelper oss med alt vi trenger hjelp til. De er utrolig forståelsesfulle når de stressende periodene kommer, sier han.

– I tillegg er det veldig god sikkerhet her, og rammene rundt er utrolig. Scenen er spektakulær, det er som å se konsert på en IMAX-skjerm. I tillegg er alle utrolig hyggelige, smiler og er supervennlige, vi føler oss veldig velkomne.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags