Gå til sidens hovedinnhold

Legger ned fotostudioet sitt

Artikkelen er over 4 år gammel

Havenstrøm Fotografene er historie.

I en epost sendt ut til alle sine kunder i natt skriver fotograf Vibeke Havenstrøm og daglig leder Thomas Havenstrøm følgende:

«Vi må dessverre meddele at vi av personlige årsaker har tatt beslutningen om å avvikle vår fotografvirksomhet.»

– Takk for tilliten

Hva som skjer med de tusenvis av bildene som haldensere har tatt i fotostudioet på Sydsiden, er foreløpig ikke avklart.

«Tusen takk for tilliten som hver og en av dere kunder har vist oss i disse åtte årene vi har drevet som fotograf i Halden» skriver de i eposten.

Da Havenstrøm Fotografene startet opp for åtte år siden, holdt de til på Porsnes, men de siste årene har de vært etablert i egeteid lokale i Borgergata på Sydsiden.

Skal satse mer på dansebiler

Vibeke Havenstrøm har vært selve fotografen i Havenstrøm Fotografene, mens Thomas Havenstrøm har fungert som selskapets daglige leder.

De siste årene har Vibeke Havenstrøm satset mer og mer på dansebilder. Den satsingen vil hun videreføre nå som fotostudioet legges ned.

Først i Norge

Forrige uke skrev Halden Arbeiderblad at Vibeke Havenstrøm var den første fotografen i Norge som har nådd nivå to i det internasjonale kvalifiseringsprogrammet til The Societies of Photographers».

– Denne kvalifiseringen åpner dører for meg utenfor Norge. Jeg har allerede to firmaer i England som vil at jeg skal komme over og jobbe for dem. Jeg kommer til å satse mye mer på dette framover. Jeg har funnet ut at jeg er best til det, sa Vibeke Havenstrøm til HA i den forbindelse.

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.