Hærverk på Ungdomssamfundet

HÆRVERK: Tirsdag kveld ble ungdomssamfundet utsatt for hærverk.

HÆRVERK: Tirsdag kveld ble ungdomssamfundet utsatt for hærverk. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Tirsdag kveld har noen kastet en murstein gjennom vinduet på Ungdomssamfundet.

DEL

– Det er ikke noe som tyder på at noen har forsøkt å bryte seg inn, så dette dreier seg om rent hærverk sier en frustrert leder av Ungdomssamfundet, Mikaela Røstadli Dahl.

Overvåkningskameraet på Ungdomssamfundet viser at hærverket har skjedd klokka 04.18 natt til tirsdag. De for øyeblikket ukjente gjerningsmennene kastet en murstein fra Bienhagen inn gjennom det ene vinduet i bakgården, og Røstadli Dahl forteller til HA at hun ikke har anelse om hvem det kan ha vært.

– Jeg har ikke peiling om det er rampestreker eller om det er noen som vil Ungdomssamfundet noe vondt.

– Vi synes uansett at det er veldig trist at noen bruker tid og krefter på å gjøre noe slikt når vi prøver å gi ungdommen et sted å være, sier hun.

Bildene fra overvåkningskameraet sjekkes for øyeblikket og vil bli oversendt til politiet. Røstadli Dahl sier videre at hun gjerne tar imot tips fra publikum hvis det er noen som har vært vitner til hendelsen.

FRUSTRERT: Michael Lundsveen og Mikaela Røstadli Dahl fortviler etter at Ungdomssamfundet i Violgata tirsdag kveld ble utsatt for hæverk.

FRUSTRERT: Michael Lundsveen og Mikaela Røstadli Dahl fortviler etter at Ungdomssamfundet i Violgata tirsdag kveld ble utsatt for hæverk. Foto:

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags