Lei av hærverk på Havna restaurant:– Nå setter vi opp overvåkningskamera

KNUST VINDU: Vinduet ut mot hovedveien på Havna restaurant ble knust natt til lørdag. Det er tredje gangen på kort tid. Nå setter eieren opp overvåkning.

KNUST VINDU: Vinduet ut mot hovedveien på Havna restaurant ble knust natt til lørdag. Det er tredje gangen på kort tid. Nå setter eieren opp overvåkning. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Natt til lørdag ble nok et vindu knust på Havna restuatant. Det er eier Selim Kocu lei av.

DEL

Tre ganger på rad har vinduene på Havna restaurant blitt knust. Nå setter eier Selim Kocu i gang tiltak.

Lei av hærverk

Kocu eier både Havna restaurant og Brygga Steak & Ribbs. Han fikk beskjed om hærverket i går kveld av en kommuneansatt som hadde fått beskjed fra en innbygger om at hovedvinduet ut mot veien var knust.

– Det er ikke noe særlig. Det var ikke mulig å få byttet vinduet på en lørdag, så vinduet er ikke på plass før til mandag, sier restauranteieren.

Han forteller HA at han er lei av at vinduene i restauranten hans blir knust. Det samme skjedde i begynnelsen på sesongen i fjor også.

Skal sette opp overvåkning

Kocu var nedom restauranten på lørdag og fikk teipet på en søppelpose over vinduet. Han forteller at han ikke fant noe gjenstand som kan ha knust vinduet.

– Vi vil selvfølgelig finne ut hvem som holder på med dette. Det kan jo ikke være sånn at folk kan gå rundt og knuse vinduer rett ved hovedveien uten å bli oppdaget, sier han.

Nå skal Kocu sette i gang overvåkning både inne og utenfor restaurantene på brygga.

Havna restaurant åpner for sesongen 1. april i år.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags