På lørdag er det atter mulig å samles i byen med venner og familie for en dag med aktiviteter, underholdning og musikk.

Smurfene kommer!

– Byen fylles av artige stands og butikkene rigges med gode tilbud og sommerens nyheter, skriver Else-Marie Andersen Guldahl på vegne av Handel i Halden.

Arrangøren lover at det blir fullt av barneaktiviteter i Busterudparken, og det blir til og med mulighet til å hilse på Smurfene på Tista Senter.

– Byens korps stiller opp og sørger for flott musikk gjennom dagen. Til sammen skal de holde fire konserter gjennom Storgata fra Halden havn til Halden Storsenter, forteller Guldahl.

Slik er været meldt på lørdag!

Opera i friluft

Til høsten er det stortingsvalg, og Haldens politiske partier stiller opp på Haldendagen for å snakke med folk og fortelle hva partiene står for.

En del av byens kultur- og idrettsarrangører profilerer seg, og Opera Østfold, som har premiere på årets oppsetning «Tryllefløyten» onsdag 14. juni, byr på en forsmak i helga.

– Opera Østfold og Handel i Halden inviterer til pop-up Opera, skriver Guldahl.

Bildeserie

Se bildegalleri fra Haldendagen 2016

 

Klare for sommer og fest

Denne uka er bygartner Irene Østnes og hennes kolleger i full gang med å blomsterpynte byen. Samtidig har Halden brannvesen hengt opp de nysydde og fargerike vimplene som Halden frivilligsentral har laget.

Sparebankstiftelsen Halden har støttet prosjektet, og vimplene skal «avdukes» på lørdag.

– Handel i Halden er klare for årets høydepunkt og er med og pynter byen til sommer og fest, skriver Else-Marie Andersen Guldahl.