Kaptein Rødskjegg håper å fylle Remmenhallen med unge sjørøvere

SHIP O'HOI: Kalle Kanon (t.v.) og Kaptein Rødskjegg lar Jern-Harry (t.h.) bli igjen hjemme når de tar turen til Halden og Remmenhallen 31. oktober.

SHIP O'HOI: Kalle Kanon (t.v.) og Kaptein Rødskjegg lar Jern-Harry (t.h.) bli igjen hjemme når de tar turen til Halden og Remmenhallen 31. oktober. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Når årets HalloVenn går av stabelen 31. oktober, er det spesielt en person som kommer til å få mye oppmerksomhet.

– Vi har fått beskjed om at Kaptein Rødskjegg og hans gode venn Kalle Kanon legger ut fra Moss og setter kursen mot Halden for å gjøre sjørøvertokt til Remmenhallen, opplyser arrangøren i en pressemelding.

Håper på flere sjørøvere

Den sangglade sjørøverkapteinen håper barn og unge i Halden tar turen til Remmenhallen, og arrangøren har et spesielt ønske for årets HalloVenn-deltakere:

– Vi oppfordrer alle til å kle seg ut innenfor temaet «sjørøvere», og det blir premie for beste kostyme, står det i pressemeldingen.

Showet med Kaptein Rødskjegg starter fra scenen så snart alle har kommet inn i Remmenhallen.

Hoppeslott og bruskasseklatring

Gjengen bak HalloVenn opplyser at de er godt i gang med planleggingen av årets alternative Halloween-feiring.

– Vi fyller opp Remmenhallen med leker og aktiviteter for små og litt større i år også. Det blir hoppeslott, bruskasseklatring, rodeoridning, "gå planken" og cirka 20 andre aktiviteter i tillegg til showet med Kaptein Rødskjedd og Kalle Kanon, informerer Bjørn S. Olsen i HalloVenn Halden.

Billetter kan kjøpes hos Ringo Leker i Tista senter, via HalloVenn Halden eller ved inngangen.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags