Fram til 15. november kan du komme med forslag til hvem som fortjener utmerkelsen Årets ildsjel, og juryen bestående av Kjell Hagen, (Sparebank1stiftelsen Halden), Hans-Petter Kjøge (Halden Arbeiderblad) og Thor Edquist (ordfører) vil plukke ut fem kandidater av de innkomne forslagene som HAs lesere kan stemme fram.

Nederst i artikkelen kan du sende inn forslag til Årets ildsjel.

Uegennyttig innsats

Prisen skal gå til en person som gjør en uegennyttig innsats for et større fellesskap, så man kan altså ikke ha engasjementet som levebrød. Utmerkelsen er på 25.000 kroner og går til laget, organisasjonen, foreningen eller institusjonen som ildsjelen brenner for.

Fra 8. desember vil fem finalister presenteres i Halden Arbeiderblad og selve avstemningen vil åpne etter at siste finalist er presentert.

 

Verdige vinnere

Prisen deles ut under Haldengallaen 12. januar, og Hans-Petter Kjøge ser fram til å få inn gode forslag fra byens befolkning.

– Hvert år får vi inn mange forslag på meget gode kandidater og det viser at det er mange ildsjeler i haldensamfunnet. Det har hvert år blitt kåret verdige vinnere og vi i HA synes det er stas å hedre mennesker som gjør en nyttig innsats for samfunnet, sier Kjøge som gleder seg til å være med på å velge ut årets finalister.

Her kan sende inn forslag til Årets ildsjel

Tidligere vinnere av Årets ildsjel

2012 - Marianne Hammerstad, Kvik Halden

2013 - Odd Grønberg, TTIF

2014 - Kay Hafsrød, Idd SK

2015 - Hans Lie, TFL

2016 - Øyvind Jørstad, Tistedalens Musikforening

2017 - Dag Lund, Frelsesarmeen

2018 - Øivind Strøm, DJ, ga pengene til Extra Giverglede og ungdomsarbeidet i Kirkens bymisjon