Nå kan du sikre deg billetter til Haldengallaen

GLEDER SEG: Haldengallaen arrangeres 13. januar. I front ser vi Else-Marie Andersen Guldahl (tv) og Sanne Kvitnes. Bak fra venstre ordfører Thor Edquist, banksjef Tom Willy Prangerød i Halden sparebank, redaktør Hans-Petter Kjøge, sparebankstiftelsens Kjell Hagen og kultursalens Martin Gundersen.

GLEDER SEG: Haldengallaen arrangeres 13. januar. I front ser vi Else-Marie Andersen Guldahl (tv) og Sanne Kvitnes. Bak fra venstre ordfører Thor Edquist, banksjef Tom Willy Prangerød i Halden sparebank, redaktør Hans-Petter Kjøge, sparebankstiftelsens Kjell Hagen og kultursalens Martin Gundersen. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Den magiske datoen er 13. januar. 269 billetter slippes nå til den sjette Haldengallaen i rekka. Denne gjengen gleder seg veldig.

DEL

I spissen for dem alle: Den nye konferansieren Sanne Kvitnes og den nye prosjektlederen Else-Marie Andersen Guldahl.

Syngende konferansier

– Det blir spennende og utfordrende. Det er noe jeg ikke har gjort før. Men jeg er vant med å snakke, så det blir utfordrende å komprimere det jeg skal si, sier Sanne Kvitnes med glimt i øyet.

– Jeg takker for utfordringen, fortsetter den unge artisten, som opptrådte under Haldengallaen i fjor.

– Blir det en syngende konferansier vi får?

– Det kan det hende dere får. Det blir en pakkedeal, svarer Sanne Kvitnes her hun sitter ved siden av tidligere gallaers konferansier; Else-Marie Andersen Guldahl.

– Spennende

– Nå tar du over stafettpinnen etter tidligere prosjektleder Marit Dahl?

– Det blir spennende. Marit har gjort en kjempejobb. Jeg fortsetter i samme spor. Her har vi tre arrangører som ønsker å hylle flinke haldensere, svarer Else-Marie Andersen Guldahl.

– Og det kommer til å bli kjempebra! skyter ordfører Thor Edquist entusiastisk inn.

Arrangørerne er Halden Arbeiderblad, Sparebankstiftelsen Halden og Halden kommune. Stedet er Brygga kultursal.

Mange priser

Tradisjonen tro skal det deles ut en rekke priser under gallakvelden.

ÅRETS ILDSJEL: Øivind Jørstad fikk prisen i fjor.

ÅRETS ILDSJEL: Øivind Jørstad fikk prisen i fjor. Foto:

Halden kommune står bak byggeskikkprisen og Årets haldenser. Edquist forteller om mange gode kandidater til begge prisene.

Sparebankstiftelsen Halden deler ut næringspris, humanitær pris og kulturpris. Også her er det mange gode kandidater.

Halden Arbeiderblad står for priser innen sang og musikk og HAs ærespris. I tillegg har vi Årets ildsjel, som haldenserne skal stemme fram.

Brygga kultursal, som har fått nytt ledlys i taket til to millioner kroner, står bak publikumsprisen.

LIVING ALMA: Ingvild Håkonsdatter Sivertsen, Benjamin Rø Haavelsrud, og Gard Lindberg Olsenkommer. Det samme gjør Alfred Rø Haavelsrud og Jørgen Nilsen, som er med i bandet.

LIVING ALMA: Ingvild Håkonsdatter Sivertsen, Benjamin Rø Haavelsrud, og Gard Lindberg Olsenkommer. Det samme gjør Alfred Rø Haavelsrud og Jørgen Nilsen, som er med i bandet. Foto:

Mange å velge mellom

Det mangler ikke på gode artister og andre kulturmennesker i Halden.

– Problemet er å velge noen av de mange dyktige artistene og kulturbærerne vi har, sier Else-Marie Andersen Guldahl og røper noen av dem som vil opptre under årets begivenhet i kultursalen.

Sanne Kvitnes. Sigurd Spørck Thoresen og Living Alma. Samt representanter fra kulturskolen og Halden videregående skole.

I tillegg får vi et hundeshow ved Jessica Karlgren. Hun har deltatt på landslaget i freestyle, en gren innen kreativ lydighet samt vært med i Norske Talenter sammen med cavalieren Sussi.

Om hundeshowet sier prosjektlederen med et godt smil: – Jeg tenker litt utenfor boksen.

269 billetter er lagt ut for salg til 100 kroner stykket. Du får tak i billetter gjennom Ticketmaster, Thon hotell og Halden turist.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken