Artisten har vært gjennom en operasjon og må derfor avlyse konserten i Halden i kveld.

Ny konsert i januar

– På grunn av noe lengre restitusjonstid etter operasjonen enn forventet, har Aurora i samråd med lege, bookingbyrået Standing Ovation og lokal arrangør besluttet å utsette den planlagte turnéstarten i Halden i kveld, står det på Facebooksiden til Brygga kultursal.

Ny konsert i Halden blir 13. januar 2017.

De som har sikret seg billett til kveldens konsert, får disse refundert på utsalgsstedet.

Trenger en dag til

Artisten selv er veldig lei seg for at hun ikke kan spille i Halden i kveld.

– Prøvde å se om jeg kunne hoppe. Det var viktig. Det fikk jeg til uten at det gjorde veldig vondt, men er veldig lei for å si at jeg må avlyse i Halden i kveld. Jeg trenger en dag til før kroppen er klar til å stå på en scene, står det i en melding på kultursalens Facebook-side.

Fjernet blindtarmen

Den norske artisten var i USA i begynnelsen av desember for å holde flere konserter, blant annet i Portland og Seattle. Det var også planlagt konsert i Vancouver i Canada.

I stedet endte oppholdet med sykehusinnleggelse og blindtarmoperasjon.

Og nå viser det seg at det ikke bare er konsertene i USA som ble avlyst som følge av operasjonen.

Spiller i Oslo i morgen

Konserten i Halden i kveld skulle markert turnèstart for Aurora, men trolig skjer det på Sentrum Scene i morgen i stedet.

Den konserten gleder artisten seg veldig til.

 – I morgen er jeg klar. Det føles deilig å ikke måtte avlyse mer. Jeg har gledet meg sånn til denne uken! Håper det er snø i alle byene vi skal besøke. Gleder meg som en julegris, er meldingen fra artisten til sitt publikum.