Liseberg: – Påmelding fra torsdag klokka 09

TIL LISEBERG: Bent Skogli og Halden Taxi er klare for å ta med 160 barn til Liseberg.

TIL LISEBERG: Bent Skogli og Halden Taxi er klare for å ta med 160 barn til Liseberg.

Artikkelen er over 2 år gammel

Fra torsdag klokka 09 om morgenen kan du ringe og melde deg på Halden Taxis ferieklubbtur til fornøyelsesparken Liseberg i Göteborg.

DEL

Halden Taxi arrangerer ferieklubb torsdag 17. august klokka 09.

– I og med at vi vil at påmeldingen skal være rettferdig og at alle skal ha samme mulighet til å få blitt med, tar vi ikke imot påmeldinger før klokka 09 i dag, forteller Bent Skogli som er leder av Halden Taxi.

Dette må du ha klart

– Den som ringer for å melde seg på, må ha følgende klart: Sin egen fødselsdato, adresse og telefonnummer. Og så må vi ha navn og telefonnummeret til pårørende – altså foreldre eller foresatte. Husk at hvis du også skal melde på en venn eller venninne, må du ha de samme opplysningene for dem også. Dette må du ha klart når du ringer! Sier Bent Skogli som forteller at det vanligvis pleier å være mange som vil melde seg på samtidig, og at deltakerne derfor må ha dette klart – så ventetida blir kortest mulig.

Det koster 200 kroner per deltaker å være med, noe som dekker både busstur fram og tilbake og inngangsbillett med kjørepass til Liseberg. Da kan du kjøre alt du ønsker hele dagen. Og du får en T-trøye som et minne fra turen.

  • Liseberg er en fornøyelsespark i Göteborg, Sverige. Parken åpnet i 1923, og er i dag Nordens største, med over tre millioner besøkende hvert år. Parken eies og drives av Göteborg kommune

Ikke nok plasser

– Vi kjører tre busser i år, noe som betyr at vi har cirka 160 plasser. Jeg blir ikke overrasket om de blir fylt opp fort. Dessverre har vi nok ikke mulighet til å få med alle som vil, sier Bent Skogli.

Han forteller at det er Halden Taxis egne ansatte og sjåfører som arrangerer turen, og at de gjør arbeidet på dugnad. Sponsorer er med og støtter turen, slik at den blir rimelig for deltakerne.

Ferieklubben til Halden Taxi har blir arrangert helt siden 2002.

– I løpet av den tiden har 1500 barn vært med på Liseberg-tur. Vi startet dette på grunn av at kommunen ikke hadde råd til å fortsette med sin ferieklubb lenger det året. Og siden har vi fortsatt. Det er mye jobb forbundet med dette, men det er samtidig veldig trivelig! Sier Bent Skogli.

Aldersgrensen er fra 7 til 17 år. Barn under 10 år må ha med seg ledsager. Telefonnummeret du ringer er 69213200.

OBS: Avreise er altså torsdag 17. august klokka 09. Ikke 11. august klokka 09 som opplyst i den første annonsen for arrangementet.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags