Han fikk jobben over 100 ville ha

FIKK JOBBEN: Henrik Diskerud Meyer.

FIKK JOBBEN: Henrik Diskerud Meyer.

Artikkelen er over 4 år gammel

Henrik Diskerud Meyer er ansatt som ny kommunikasjonsrådgiver i Halden kommune.

DEL

– Ansettelsesprosessen er nå over, og jeg kan med glede informere om at Henrik Diskerud Meyer er ansatt i stillingen, og vil starte hos oss medio januar, opplyser kommunikasjonssjef Martin Vik i Halden kommune i en pressemelding.

Les også: Over 100 søkere til én jobb

– Vi er veldig fornøyde med å ha ansatt Henrik, og er sikre på at han vil bidra til å løfte oss innenfor kommunikasjonsarbeidet – både internt og eksternt, fortsetter han.

Dagens Næringsliv og Sarpsborg kommune

Henrik Diskerud Meyer kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Sarpsborg kommune, der han har vært i fire år. Før dette har han vært journalist i 14 år, både lokalt og nasjonalt. I 12 år var han ansatt i Dagens Næringsliv der han har jobbet særlig mye med video- og nettjournalistikk. Meyer er utdannet innen medier og kommunikasjon i USA og Australia.

– Informasjon og kommunikasjon er viktig for oss, og det stilles stadig større forventninger fra omgivelsene. Denne ansettelsen er derfor et stort skritt i riktig retning. Det var mange gode søkere, og jeg vil takke alle for at de viste interesse og tålmodighet, sier Martin Vik.

– Halden har alltid vært byen min

Ifølge pressemeldingen har Henrik D. Meyer selv følgende å si om sin nye jobb:

– For meg er dette en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg. Jeg har tilbrakt mange år andre steder, men Halden har alltid vært byen min. Jeg forlater en spennende jobb i en nabokommune som har fått til mye på kommunikasjon. Det gjør jeg fordi det betyr noe ekstra for meg å jobbe for Halden. Jeg gleder meg veldig, sier Henrik Diskerud Meyer. 

– Halden kommune har et par tusen ansatte som går på jobb hver dag for å gjøre byen litt bedre. Forbedret kommunikasjon internt kan gjøre det enklere å samarbeide og jobbe effektivt. For folk utenfor er det ikke alltid enkelt å forstå hva en kommune driver med, men kommunen du bor i har en rolle i livet ditt fra vugge til grav. Jeg vil gjerne gjøre det litt enklere å være orientert, sier Meyer.

– Ikke raskt og enkelt

– Ingen må tro at godt kommunikasjonsarbeid kommer raskt og enkelt. Det krever samarbeid og tålmodighet. Det krever også åpenhet og ryddighet. Det har jeg tenkt å bidra med, sier Henrik Diskerud Meyer.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.