Nå har den nye promenaden fått et navn

«ELVEPROMENADEN»:  Joakim Karlsen (V) synes det navnet på den nye bryggepromonaden klinger veldig godt.

«ELVEPROMENADEN»: Joakim Karlsen (V) synes det navnet på den nye bryggepromonaden klinger veldig godt. Foto:

Blant nærmere 300 forslag har vinneren endelig blitt kåret.

DEL

«Elvepromenaden» er navnet på den nye bryggepromenaden, og det var Liv Tafjord som kom med forslaget og er den heldige vinneren av to sesongekort på «Klatring på Grensen».

Nest flest stemmer

Navnet «Elvepromenaden» fikk 17 prosent av stemmene, men selv om det vant konkurransen, var det ikke forslaget som fikk flest stemmer.

"Jernbanebrygga" fikk 22 prosent av stemmene, men da dette allerede er navnet på strekningen ved havnekontoret, ble det «Elvepromenaden" som vant navnekonkurransen.

Nye treningsapparater

Joakim Karlsen (V), leder av hovedutvalget for samfunnsutvikling og kultur i Halden kommune, synes navnet passer turstien langs Tista godt.

– Gratulerer til vinneren av HAs navnekonkurranse. Jeg synes Elvepromenaden klinger veldig godt og kler den nye turstien langs Tista. Det er nesten alltid folk å se langs stien, så det tyder på at dette var godt grep for trivsel i sentrum. Tista kommer virkelig til sin rett og får en mye viktigere rolle i bybildet, sier Karlsen, som kan røpe at det snart kommer flere attraksjoner langs Tista.

– Utendørs trimpark med treningsapparater er på vei i tilknytning til stien. Dette vedtok vi i utvalget for en tid tilbake og nå blir det realisert. Jeg tror det blir et veldig godt tilbud for dem som ønsker litt styrketrening i tillegg til gå- eller joggeturen, sier Karlsen fornøyd.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags