Stenger Busterudkleva mellom Berga og Snippen

STENGER 600 METER: Fra klokka 18 torsdag kveld er det kun tillatt med kjøring til og fra eiendommene i Busterudkleiva.  Det er fordi kommunen skal sette ned en ny kum i bakken utenfor lageret som er markert med sirkel.

STENGER 600 METER: Fra klokka 18 torsdag kveld er det kun tillatt med kjøring til og fra eiendommene i Busterudkleiva. Det er fordi kommunen skal sette ned en ny kum i bakken utenfor lageret som er markert med sirkel. Foto:

​Arbeidet med å sikre godt drikkevann i Halden gjør at kommunen må stenge Busterudkleiva én natt.

DEL

Torsdag kveld og natt til fredag blir det anleggsarbeid i Busterudkleiva, melder Halden kommune på sine nettsider.

– Vi skal sette ned en ny kum i bakken utenfor lagerbygget midt i Busterudkleiva. Den kummen skal gjøre det enklere å vedlikeholde hovedvannledningen som går gjennom byen. Det vil bidra til en enda sikrere vanntilførsel i Halden.

Stenger nesten 600 meter vei

Arbeidet krever at veien stenges mellom Snippen og Berga i tisdrommet fra klokka 18 torsdag 8. november til klokka 7 fredag 9. november. Den stengte strekningen er på cirka 600 meter.

Det betyr at Busterudkleiva blir stengt for gjennomkjøring med unntak av kjøring til eiendommene.

– Men det er da viktig å kjøre ekstra forsiktig av hensyn til våre anleggsarbeideres sikkerhet, skriver kommunen videre.

Asfaltarbeid fredag morgen

Fredag morgen fra klokken 7 skal det asfalteres i den ene veibanen. Derfor vil først ett kjørefelt åpnes for gjennomkjøring, og så snart asfalteringsarbeidet er avsluttet fredag, åpnes hele veibredden som normalt.

Halden kommune har valgt å legge dette arbeidet til natten for at færrest mulig skal bli berørt. Det er kun noen få hus som mister vannet som følge av dette.

–De berørte vil få beskjed direkte. Takk for hensynsfull kjøring i nærheten av våre anleggsområder, skriver kommunen.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags