Åpner dørene på den nye brannstasjonen

ÅPNER DØRENE: Den midlertidige brannstasjonen på Vestgård i Berg åpner dørene for haldenserne til lørdag. Da kan folk få se hvordan brannmennene jobber. På bildet: brannsjef Ole Christian Torgalsbøen.

ÅPNER DØRENE: Den midlertidige brannstasjonen på Vestgård i Berg åpner dørene for haldenserne til lørdag. Da kan folk få se hvordan brannmennene jobber. På bildet: brannsjef Ole Christian Torgalsbøen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Halden brann- og feiervesen inviterer til «Åpen brannstasjon» for første gang etter flyttingen.

DEL

Det var på tide at brannvesenet i Halden flyttet ut av landets eldste brannstasjon på Wiels plass. I vår var Halden brann- og feiervesen nødt til å flytte ut av brannstasjonen og inn på den nye og midlertidige stasjonen på Vestgård i Berg.

Håper på rekordmange haldensere

Selv om brannvesenet er på en midlertidig brannstasjon skal de i tradisjonens tro fortsatt invitere haldenserne til «Åpen brannstasjon».

– I år håper vi på å få så mange som mulig på besøk og vi har masse spennende på programmet, skriver brannvesenet i en pressemelding.

Om du noen gang har lurt på hvordan det er gå inn i et bygg fylt med røyk, eller hvordan du skal slukke brann i en smultgryte, så er det noe av det du kan oppleve under åpen dag hos Halden brannstasjon.

Her er programmet:


* Kunnskapsløype for de minste

* Slukke «brann» i hus – for de minste

* Pølser og vafler til de fremmøtte

* Utstilling av nye og gamle brannbiler

* Utstilling av feiervesenets utstyr

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags