Grotten er åpen igjen

ÅPEN IGJEN: Nå kan haldenserne igjen nyte klassisk kjøttpudding på Grotten ved Torget.

ÅPEN IGJEN: Nå kan haldenserne igjen nyte klassisk kjøttpudding på Grotten ved Torget. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

– Vi håper haldenserne er enige i at vi har fått til den klassiske kjøttpuddingen, sier Espen Halkjær.

DEL

Espen Halkjær fra Motz og Renée Lauritzen fra Brødløs bakeriutsalg tok over Grotten på Torget 1. oktober.

Spente

Etter å ha stengt dørene for å pusse opp lokalene, var det i dag nyåpning.

Halkjær håper at haldenserne nå finner veien tilbake til stedet.

– Jeg håper og tror vi har fått til den klassiske kjøttpuddingen og har laget en egen isbar. Nå er vi spente på hva haldenserne synes, sier Halkjær.

Gårdeier Espen Flyvholm og sønnen Petter er blant de første gjestene. De er i hvert fall fornøyd med Grottens klassiker.

KJØTTPUDDING: Gårdeier Espen Flyvholm og sønnen Petter synes kjøttpuddingen var "gørgo"

KJØTTPUDDING: Gårdeier Espen Flyvholm og sønnen Petter synes kjøttpuddingen var "gørgo" Foto:

Blitt flott

– Jeg synes den var gørgo, sier Flyvholm og legger til:

– Det har blitt veldig flott her. De har værte flinke til å oppgradere og går virkelig inn for jobben.

Espen Halkjær har flere ting på gang.

– Men i første omgang skal vi fokusere på det som vi har er og gjøre det bra. Så vil det komme flere ting etter hvert. Det kommer jo også litt an på hva kundene ønsker seg. Vi er lydhøre.

Is i oktober

Flyvholm er spesielt imponert over den nye isbaren.

– Den ser virkelig stilig ut.

– Det er kanskje litt spesielt å servere is i oktober, men vi skal ha i hvert fall den ene softismaskinen i drift hele året slik at folk kan få frappe og milkshake, sier Halkjær.

Grotten har spesialpris på is og kjøttpudding under åpningsdagen.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags