Garderoben stinker av urin

HER LUKTER DET: Innimellom stinker det stramt av urin i dette dusjanlegget. Det problemet prøver Gimle skole og Comet å få løst nok en gang. Arkiv: Stein Johnsen

HER LUKTER DET: Innimellom stinker det stramt av urin i dette dusjanlegget. Det problemet prøver Gimle skole og Comet å få løst nok en gang. Arkiv: Stein Johnsen

Artikkelen er over 4 år gammel

I flere år har det vært problemer med urinlukt i jentegarderoben ved Gimle skole. Men ikke nå når ishallen er stengt, ifølge assisterende rektor ved Gimle skole.

DEL

Både Gimle skole og Comet er enige om at noe må gjøres med urinproblemet. Et problem som fører til at jenter på barneskolen ikke dusjer etter gymtimene.

Denne garderoben brukes av hockeyspillere på ettermiddager og kvelder. Og det er bortelag som bruker garderoben, som kun har ett toalett, i forbindelse med hockeykamper.

Stengt ishall - null urinlukt..

– Dette er et problem vi ikke har hatt nå mens ishallen er stengt, sier assisterende rektor Trond Vangberg.

Etter planen blir det is i ishallen igjen om tre uker, og da blir det full aktivitet fra morgen til kveld.

Han ser på urinering i dusjrommet som et holdningsproblem, som det må være mulig å komme til livs.

Vangberg forteller at renholderne til skolen har ansvaret for dusjrommet og skal vaske på ettermiddagene. Renholdet av garderobene har Comet ansvaret for.

Tar ytterligere grep

Morgan Pettersen, som er leder for Comet Bredde, sier de tar ytterligere grep. Han har dessuten foreslått at det blir laget en felles vaskeinstruks for skolen og Comet.

– Det finnes ingen ordentlig vaskeinstruks, mener Pettersen og forteller at Comet har måttet vaske etter at skolen er ferdig.

– Det må ved tilfeller vaskes med vaskemaskin før garderobene kan brukes, og da er det vasket kvelden før med vaskemaskin, skriver han i en e-post til assisterende rektor Trond Vangberg.

Problemet må det gjøres noe med.

Skal klore hver kveld

– Det kan ikke være sånn. Våre vaktmestere skal blant annet kjøpe inn klor og klore dusjanleggene hver kveld, sier Morgan Pettersen.

Han tror ikke den dårlige lukta kun kommer av at noen har urinert.

– Jeg tror det ligger mer der. Jeg tror det ligger en del gammel moro der, sier han og viser til slitte og gamle garderober.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags