Rolig natt for politiet

Opersajonsleder Kari Monsen ved Øst poitidistrikt melder om en relativt rolig natt for politiet med untak av noen ordensforstyrrelser i Østfoldbyene.

DEL

(Fredriksstad Blad) På morgenkvisten fikk politiet telefoner om mye vann på Sarpebrua.

Klokken 0.55 ble to menn i 20 årene bortvist fra Sarpsborg sentrum til klokken 08.00, etter å ha laget bråk utenfor et utested. Kranglete og aggressiv oppførsel.

Klokken 01.15 i Halden ble en ung mann i 20-årene bortvist fra sentrumsområdet for skadeverk på en parkert bil. Forholdet ble anmeldt.

Klokken 01.55 ble en mann i 20 årene innbrakt i arrest etter å ha oppført seg truende overfor sin kjæreste på Borgenhaugen. Mannen satte seg g kraftig til motverge overfor politiet.

Klokken 01.58 i Fredrikstad sparket en beruset kvinne i 30-årene i stykker inventar i en drosjebil. Hun ville ikke betale for drosjeturen og ble anmeldt.

Klokken 2.25 i Fredrikstad ble en mann i 50 årene innsatt i drukkenskapsarresten. Tidligere på kvelden ble han bortvist fra sentrum for sin kranglete og aggressive oppførsel. Mannen etterkom ikke pålegget, og ble anmeldt. Mannen er ikke hjemmehørende i distriktet.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags