Med Håkon Ohlgren, Omar Østli og Ole Evenrud i spissen og et ikke mindre imponerende band ved Tor Hauge på trommer, Marius Rekstad på tangenter, Lars Ivar Borg på bass og Rino Silden på Banjo, var det gjennomgående god stemning igjennom det to timers lange showet.

Det ble presentert både sanger og historier som omhandlet Halden. Alle låtene hadde en historie bak seg, og latteren satt løst i teateret da gutta bydde på historier fra sitt innholdsrike liv.

40 stykk fra Halden Taxi

Håkon Ohlgren startet det hele sammen med Jens Bakke – liggende i en dobbeltseng. Duoen startet med en liten prat om Fredrikshalds teaters historie, før Ohlgren ønsket et spesielt velkommen til 40 drosjesjåfører fra Halden Taxi som hadde tatt plass på galleriet.

– Vi er her i forbindelse med lanseringen av den nye boka om Halden Taxi sin historie – «Taxi – overalt, alltid!», kunne Bent Skogli fortelle til HA etter showet.

– I dag har vi en slags markering av boka, og fikk samlet så mange drosjeeiere som mulig her på Haldensangboka i dag, sa Skogli.

– De leverer hver gang

Halden Taxi kunne neppe valgt et bedre sted å samles denne kvelden. Asbjørnsen og Co leverte så det sang ifølge drosjeeierne.

– Det var veldig bra. De gutta leverer jo alltid. Man forventer jo at de er bra, men så gjør de det alltid enda bedre enn forventningene i tillegg, mente Roy Cato Sand.

Han og resten av gjengen satt særlig pris på historiene.

– Dette er jo mer enn en konsert, og det er gøy å høre historiene fra Halden, sa Thore Østraat-Lauritzen, som synes det var stas å være i teateret.

– Du ser vel at vi har pyntet oss litt ekstra? Det er et teater med en stolt historie, så det er spesielt å være her, sa Østraat Lauritzen før han slo følge med resten av Taxi-gjengen til Thon Hotel for videre feiring.