Gå til sidens hovedinnhold

– Det hele blir litt komisk

Artikkelen er over 4 år gammel

Frank Skovrand var kjapt ute med en musikalsk kommentar til «debatten» som har oppstått etter at Jarle Aabø fikk nei til å spille på Bryggerhuset Syd.

– Vi fikk nei og begrunnelsen var at vi «ikke var flinke nok», sa kommunikasjonsrådgiver, haldenser og musiker Jarle Aabø til Halden Arbeiderblad om henvendelsen han hadde gjort til Bryggerhuset Syd.

– Vi må velge

Uttalelsene hans til HA og kommentarer på sosiale medier bar preg av at han var tydelig misfornøyd med svaret, men daglig leder på Bryggerhuset Syd, Mona Cecilie Johansen, avviste Aabøs påstand om at hun hadde sagt noe om kvaliteten på musikken.

– Jeg har aldri sagt at de ikke er flinke nok. De er nok flinke, men vi ønsket ikke å ha han hos oss denne gangen. Men jeg tar også feil noen ganger og sier ja til band jeg skulle sagt nei til – og nei til band som skulle sluppet til, sa hun til HA.

Les også

Aabø reagerer på nei fra Bryggerhuset

 

– Hver uke får vi flere henvendelser fra band som ønsker å ha konsert hos oss, men vi har rett og slett ikke plass til alle. Derfor må vi foreta en utvelgelse, forklarte Johansen videre.

– Man må tåle å få nei

Musiker Frank Skovrand mener det hele er en «tullesak» og stiller spørsmålstegn ved både Aabøs oppførsel og at HA ga den spalteplass.

– Jeg syns dette er en tøysesak. Det hele blir komisk, sier han til HA lørdag formiddag.

Det er ikke mange timene siden han postet en nyinnspilt låt på Facebook-sida til 111 Records med kommentaren «En uklok sjel 2, en liten kommentar til «debatten»».

– Jeg syns sangen taler for seg selv. Jeg har reist rundt som artist i 25-30 år og sikkert fått hundrevis med nei. Det er en del av hverdagen som musiker, sier Skovrand.

Les også

Bryggerhuset-Mona reagerer på usannheter

 

Han reagerer på Aabøs angrep på Bryggerhuset Syd.

–Jeg syns det er dårlig gjort å komme usannheter slik Aabø har gjort, sier han.

Paus og Skovrand

I et av kommentarfeltene på Facebook sammenlignes Skovrand sang med Ole Paus og hans Paus-Posten.

Paus-Posten består av fem album som Ole Paus ga ut på 1970-tallet brukte skillingsvisens form til å skrive korte, ironiske og på grensen til injurierende kommentarer til samfunnsliv, politikk og kjendisenes overfladiske liv, ifølge Wikipedia.

– Det ser jeg på som et stort kompliment. Jeg er nesegrus beundrer av Ole Paus og syns han skriver fantastisk. Jeg skal ikke så mye som prøve å hoppe etter ham, men det er helt klart en referanse jeg er veldig stolt av, sier Frank Skovrand.

Kommentarer til denne saken