Gå til sidens hovedinnhold

Billettsalget til Folk i Halden åpnet med et brak

Artikkelen er over 4 år gammel

Med et brak som ga gjenklang på hele de store senterplassen i Tista Senter, brakk stolen til lederen for Kultursalens billettsalg.

Det hender at virkeligheten etteraper språket. Det skjedde i aller høyeste grad sekundene før forhåndssalget til årets utgave av «Folk i Halden feirer Herrens glade dager» åpnet på Tista Senter lørdag ettermiddag.

Stolen brakk ...

Med et brak som ga gjenklang på hele de store senterplassen, brakk stolen til lederen for Kultursalens billettsalg. Det viste seg raskt at ingen kom til skade under intermessoet og dermed var det planlagte og etter hvert tradisjonelle, pre-forhåndssalget i gang.

Det regulære billettsalget er nå også åpnet på Brygga Kultursals hjemmeside.

Nok en gang var det en lang kø av publikummere som ønsket å kjøpe billett på gamlemåten, med billett-verdipapiret rett i hånda.

Spilte live

Køen ble akkompagnert av akustiske musikkinnslag av Monne Stang Møller & Marcus Linge, Hege Brynildsen & Omar Østli og seremonimester Håkon Ohlgren & Omar Østli. 

Årets «Folk i Halden» går av stabelen 16. & 17. desember, er det nittende i rekka! og teller som alltid et omfattende utvalg av byens artister.

Konsertene ledes av konferansier Øystein Karlsen og det betydelige overskuddet av foretaket deles mellom Frelsesarmeen og Hand2Hand.

Kommentarer til denne saken