150 barn reiste til Liseberg

LISEBERG: Hvert år arrangerer Halden Taxi Ferieklubben med tur til Liseberg i Göteborg. I år ble det utsolgte billetter på under en time, og 150 barn fikk plass til Liseberg.

LISEBERG: Hvert år arrangerer Halden Taxi Ferieklubben med tur til Liseberg i Göteborg. I år ble det utsolgte billetter på under en time, og 150 barn fikk plass til Liseberg. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det er 17ende gangen Haden Taxi arrangerer Ferieklubben med tur til Liseberg. – En glede, sier Bent Skogli.

DEL

Cirka 150 barn og unge står klare ved bussene ved Halden Taxi. Tradisjonen tro går turen til fornøyelsesparken, Liseberg.

Måtte si nei til flere barn

– Vi hadde med oss 200 mennesker for to år siden. Da hadde vi et lite jubileum. Men vi pleier å holde oss på 150, sier Bent Skogli.

Ferieklubben var noe Halden kommune arrangerte hvert år før i tiden. Helt til 2002, da Skogli tok over.

– Det er en glede å arrangere Ferieklubben med tur til Liseberg for barna. Flere av dem har vært her mange år på rad, mens mange reiser for første gang.

Han forteller at det kun tok 50 minutter før billettene til turen ble utsolgt.

– Det er ikke noe særlig å si nei til flere barn. Vi satt opp en venteliste, og de fleste fikk plass på bussen likevel. Det er som regel noen som trekker seg.

Gleder seg til Helix

Hvert år arrangerer Halden Taxi konkurranse på turen, hvor en heldig blir trekt ut til å vinne en splitter ny telefon. Noe som er veldig populært blant barna.

GLEDER SEG: Disse guttene gleder seg til tur. Fra venstre: Lukas Fritzen (12), Felix Stenbock (11), Herman Hval Krossvik (10) og Jesper Larseng (10)

GLEDER SEG: Disse guttene gleder seg til tur. Fra venstre: Lukas Fritzen (12), Felix Stenbock (11), Herman Hval Krossvik (10) og Jesper Larseng (10) Foto:

Guttegjengen, Lukas Fritzen (12), Felix Stenbock (11), Herman Hval Krossvik (10) og Jesper Larseng (10) gleder seg mest til de største berg-og-dal-banene i Göteborg. I tillegg har de stilt seg fremst i køen til bussen.

– Da får vi de beste plassene. Helt bakerst, sier Stenbock.

Jentegjengen Aurora Henriksen (10), Thea Amalie ASk (13) og Nathalie Hellesnes Berger (13) ser fram til de største attraksjonene på Liseberg.

– Helix. Den må vi bare ta. Den er så bra, sier de i munn på hverandre.

– Jeg har reist med Ferieklubben i fire år på rad, og det er en god avslutning på sommerferien, sier Henriksen.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags