Klare for luftig moro på Liseberg

KLARE SOM EGG: 200 forventningsfulle klare for avreise til Liseberg. I front ser vi Halden Taxis Per-Eugen Lie (tv) og Bent Skogli.

KLARE SOM EGG: 200 forventningsfulle klare for avreise til Liseberg. I front ser vi Halden Taxis Per-Eugen Lie (tv) og Bent Skogli. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Jubel, latter og glade ansikter. 200 unge i alderen 7 - 17 år er på vei til Göteborg og Liseberg. Takket være Halden Taxi.

DEL

Rekordstor oppslutning rundt Ferieklubben til Halden Taxi i år. For 15. gang stiller drosjesjåfører og sponsorer opp for å gi unge haldensere et godt sommerminne.

– Gjør godt for folk

Drosjesjåfør Per-Eugen Lie er en av i alt ni fra Halden Taxi som gjør dette gratis. De gjør det for å gi noe tilbake til unge i Halden som fortjener det.

– Jeg er stolt over å ha fått vært med på dette . Også kona mi og dattera mi er med. Hør på latteren og gleden rundt oss, sier Lie og ser i retning de 200 forventningsfulle som har begynt å stille seg i kø foran bussene.

Som en kuslipp

– Og de gjør som vi sier. Det er som å slippe kuene ut på beite om våren. Så roer det seg etter hvert, smiler han.

– Å se den gleden deres gjør godt med folk. Nå får de opplevelser og noe å fortelle om. For noen er det kanskje det eneste de har gjort i ferien, fortsetter han ettertenksomt.

HELIXFANS - Bra tiltak, mener Tobias Berg (tv) og Daniel Borvik.

HELIXFANS - Bra tiltak, mener Tobias Berg (tv) og Daniel Borvik. Foto:

Ikke for pyser

Tobias Berg og Daniel Borvik har vært på Liseberg tidligere i sommer, men det er første gangen de er med på Ferieklubben til Halden Taxi.

– Hva syns dere om tilbudet?

– Det er bra!

– Hva skal dere kjøre på Liseberg?

– Helix. Helix er best, svarer de forventningsfulle ungdommene.

Attraksjonen Helix er ikke for pyser. Topphastigheten er på 100 kilometer i timen. Banen er 1.381 meter lang, og tar cirka to minutter å kjøre igjennom. Fra det laveste punktet, til det høyeste, skiller det 52 meter. Tre ganger er du vektløs i løpet av turen.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags