Elvelangs lar seg ikke stoppe av vinden: – Vi kjører som planlagt

FOLKSOMT: Det var mange som fant veien til bryggepromenaden langs Tista på Elvelangs i fjor. Terese Engedahl og Wenche Erichsen håper på samme oppslutning i år. – Vi lar oss ikke stoppe av vinden, sier Erichsen.

FOLKSOMT: Det var mange som fant veien til bryggepromenaden langs Tista på Elvelangs i fjor. Terese Engedahl og Wenche Erichsen håper på samme oppslutning i år. – Vi lar oss ikke stoppe av vinden, sier Erichsen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Til tider sterk vind gjennom natt til torsdag og torsdag morgen kunne ført til at Elvelangs ble avlyst.

DEL

Terese Engedahl og Wenche Erichsen holder i trådene til årets Elvelangs ved Tista senter.

Trekker boder og telt inntil veggen

De måtte gå noen runder med seg selv da de så den kraftige vinden som var meldt torsdag.

– VI var i utgangspunktet veldig glade for at det ikke var meldt regn, men sterk vind er heller ikke heldig. Avgjørelsen måtte til slutt tas, og vi kjører på som vi har tenkt, men med noen justeringer, forteller Wenche Erichsen til HA tidlig torsdag formiddag.

Telt og boder flyttes litt vekk fra elva og nærmere husveggene til Tista senter. Hjørner og kroker gir le for vinden for utstillerne, og publikum kan spasere langs elva og ta avstikkere til de ulike tilbudene.

– Ikke kaldt selv om det blåser

Det har blitt lagt ned mange arbeidstimer for å få Elvelangs på plass, og det står blant annet flammeshow og danseband på programmet.

– Vi har fått tilbakemeldinger fra folk som tror at vi må avlyse på grunn av vinden. Det gjør vi altså ikke. Vi var veldig fornøyde med fjorårets arrangement, og vi håper på god oppslutning i år også, sier Erichsen.

– Selv om det blåser, er det deilig temperatur. Vi er mange som gleder oss, og det meldes at vinden skal løye utover kvelden, sier hun videre.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags