Dag Brandth overrasket av hai på stranda i Florida

I USA: Her er Dag Brandth på Miami Beach rett i forkant av hai-opplevelsen.

I USA: Her er Dag Brandth på Miami Beach rett i forkant av hai-opplevelsen. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

– Panikken på stranda skremte meg mer enn selve haien, sier Halden-artisten som er på ferie ved Miami Beach.

DEL

Dag Brandth som er på familieferie langs Miami Beach i Florida i USA, fikk seg et støkk da han var ute og svømte søndag.

– Fire meter bak meg

– Vannet var fullt av folk på Miami Beach, og jeg tok en svømmetur utover. Jeg ante fred og ingen fare. Etter å ha svømt et stykke utover, var det plutselig bare noen få av oss igjen i vannet. Jeg så rundt meg, og cirka fire meter bak meg passerte en relativ stor, mørk skygge. Heldigvis hadde den ingen interesse av oss som svømte som best vi kunne mot land, forteller Dag Brandth til HA.

– Folkemassen skremte meg mest

Dag Brandth sier til HA at han vet at hai angriper forholdsvis sjelden, og at han merkelig nok ikke var så bekymret for haien mens han svømte innover.

– Det var de paniske folkemassene på stranda som skremte meg mest – ikke vesenet i vannet som jeg så passere meg. For den følelsen som melder seg, når folk står og hyler og skriker, peker og roper «Shark in the water» er mildt sagt ganske stressende, forteller Brandt som fortsetter:

– Det ble visstnok observert mer enn én hai også. «Er ikke dette egentlig ganske vanlig i disse farvannene?» Tenkte jeg og da jeg svømte mot land.

Ny Prince-tatovering

Dag Brandth har nettopp tatt en ny tatovering av Prince, etter artistens nylige bortgang.

– Det verste med hendelsen var massene på stranda som hylte og skrek, samt at jeg var bekymret for den nye Prince-tatoveringen på venstre arm. Jeg håpet i det minste at den fikk være i fred!

Det forteller Dag Brandth som er opptatt av å få fram at det egentlig ikke var så stor dramatikk rundt hendelsen. Han svømte ganske enkelt til land og alt gikk jo bra.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags