Til nyåret skal Dag Brandth og Adrian Plaskett få seg en liten Dvergschnauzer, men de har ikke blitt enig om hva det nye familiemedlemmet skal hete. Derfor tydde Dag Brandth til sosiale medier. 

Slik lyder innlegget:

Å store fryd! Vi blir pappaer til ein slik ein i februar/mars. En liten dude. Hva skal vi kalle fyren? Har dere noen kule forslag? Liker tanken på alt annet enn typiske hundenavn. Hvis vi velger et av forslagene blir denne ufrivillig fadder.

241 kommentarer

Innlegget har skapt stort engasjement på Facebook de siste dagene, og i skrivende stund har 241 personer kommentert navneforslag.

– Hva syns dere om responsen på innlegget?

– Det er jo morsomt at med en gang det er noe om katter eller hundevalper så engasjerer det enormt mange. Det beviser at folk flest har en myk side for små pelsdyr, sier Brandth.

– Men vi syns det er kjempehyggelig! Og vi har fått mange gode forslag.

Har plukket ut ti navn

Det folk har kommentert er blant annet Kompis, Dapp, Bobby, Gunnar, Troll, Lars og Muddy Waters.

– Har dere kommet til enighet nå?

– Nå har vi lagd en liten liste med ti navn som vi skal diskutere. Vi skal gjøre det fint og sivilisert og regner med at det blir ett av dem som har blitt foreslått i kommentarfeltet.

– Har du satt deg noen favorittnavn?

– Jeg liker Nelson, det var tross alt etternavnet til Prince. Eller så liker jeg Bismarck eller Ibsen. Oddvar har vært mitt favoritt hundenavn i alle år, men da satt Adrian ned foten, sier Brandth.

Har hatt lyst på hund lenge

Han forteller at de lenge har tenkt på å kjøpe seg hund.

– Vi har sikkert snakket om det i ti år. Jeg har vokst opp med hund, men har hele tiden følt at vi ikke har tid med alt vi driver med. Men, det kommer jeg sikkert til å tenke helt til jeg blir 80 år, så nå har vi bare hoppet i det.

– Det som er kult med å få seg hund er at vi får oss en kompis i huset. En fin måte å komme seg ut i naturen på. Dette må jo bli suksess, sier Brandth.