Anne-Lise fikk frie tøyler hos Clas Ohlson

Artikkelen er over 4 år gammel

Anne-Lise Andresen fikk 100 sekunder på seg til å plukke hva hun ville fra butikken.

DEL

Det ble en fin start på helga for Anne-Lise Andresen. Hun begynte fredagen med å plukke med seg så mye hun klarte å bære i 100 sekunder hos Clas Ohlson på Høvleriet.

- Det føles rart. Veldig rart, sier hun til HA etter å ha rast gjennom den 1500 kvadratmeter store butikken og fylt en plastkasse med varer.

Glemte sitt eget ønske

Etter henne løp et kamerateam som filmet hele seansen. På hodet hadde hun gopro-kamera, og overvåkningskameraene i butikken filmet også.

Resultatet skal bli reklamefilmer som Clas Ohlson legger ut på sosiale medier i tida framover.

En liten smakebit kan du se allerede nå øverst i artikkelen.

Og selv om hun kunne ta med seg akkurat hva hun ville, så klarte Anne-Lise å glemme det hun selv hadde lyst på.

- Jeg prioriterte mannen og barna, så jeg glemte å ta med en dagbok jeg ønsket meg. Så den syns jeg jammen Jørn Kristian og barna kan kjøpe til meg, sier hun og skratter.

Skjelvende ben

Før start var det mest alvoret som tynget.

- Jeg er kjempenervøs. Bena skjelver, sa hun da hun sto på startstreken.

Andresen hadde forberedt seg og tatt med joggesko, og dagen før hadde hun vært i butikken og sett hvor de ulike tingene familien ønsket seg og trengte, sto.

- Jeg har ikke planlagt så mye, men det er jo moro å få med det som barna ønsker seg, sier hun.

Ektemannen var veldig fornøyd med konas innsats.

- Se der, nå vet du at det er mulig å handle i en butikk på 100 sekunder, sa han og fikk kona, filmteamet og de ansatte til le høyt.

10.000 soom deltok

Det hele startet i midten av desember da Anne-Lise Andresen fikk beskjed om at hun hadde vunnet en konkurranse i regi av Clas Ohlson.

I tillegg til henne vant en mann fra Fredrikstad.

- Vi trakk helt tilfeldig blant alle de 10.000 personene i hele Norge som deltok. Han i Fredrikstad var også nervøs, og han hadde spilt inn nedtelling på telefonen som han hørte på mens han løp rundt, forteller online salg- og markedsføringssjef i Clas Ohlson Norge, Ina Kristin Haugen.

- Vi ser på totalen når vi gjør et stunt som dette. Vi mener at ringvirkningene er så store at det er verdt å gi bort varer, sier hun videre.

- Dette er moro

Reglene sa at vinnerne kunne ta med seg hva som helst med unntak av fastlåste ting og ting bak kassa. Hvis man bar alt over målstreken innen 100 sekunder, fikk man med seg tingene hjem.

- Vi syns det er stas at en haldenser ble trukket ut som vinner. Det er moro å være med på slilke ting. Det skjer jo ikke hver dag, sier butikksjef i Halden, Gjermund Huseby.

Salgs- og markessjef Haugen tror man kan rekke å samle varer for rundt 50.000 kroner.

- Jeg tror verdien på det jeg fikk med meg, var mellom 12.000 og 15.000 kroner, anslår Andresen.

- Blodsmak i munnen

På den ene siden høres 100 sekunder mye ut, men når man løper rundt i en butikk og skal samle varer man har lyst på, går tida fort.

- Det var mye mer slitsomt enn jeg hadde trodd, og tida gikk veldig fort. Jeg var nede i andre enden av lokalet da mannen min sa at jeg måtte forte meg. Jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle rekke alt, og hva om jeg mista noe underveis? Heldigvis gikk det bra, forteller Andresen.

Etter målgang måtte hun hente seg inn noen minutter.

- Jeg har blodsmak i munnen. Så sliten har jeg ikke vært siden jeg hadde Rita Vik Amundsen i gym. Hun pushet meg like hardt som jeg føler jeg gjorde nå. Det er en stund siden jeg var topptrent, for å si det sånn, sier hun lett sarkastisk om seg selv.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags