Daglig leder ved Rose Thai-Massasje, Chaweewan Hansen, ønsker kundene velkommen til ekte thai-Massasje i Halden.

– Jeg har alltid hatt lyst til å starte for meg selv. Mitt aller første kurs i kroppspleie og fysisk velvære har jeg tatt for 14 år siden. I ettertid har jeg tatt mange andre kurs, også nå nylig før åpningen av min egen salong, sier Chaweewan Hansen til HA.  

Drømmen om salong i Halden

Chaweewan Hansen har mye kunnskap og erfaring i faget, og har tro på at det blir mange fornøyde kunder. Rose Thai-Massasje befinner seg i Halden sentrum.

– Jeg gleder meg til å møte kundene mine. Halden er en fin by og jeg har vært heldig med å få et fint lokale som dette, sier Hansen.

Den ferske daglige lederen forteller om salongen.

– Det er ikke så mange som tilbyr Thai-Massasje i Halden og det gjør salongen min spesiell. Jeg har også blitt godkjent som alternativ behandler. Jeg gleder meg til å bruke alle kunnskapene mine, sier Chaweewan Hansen

Ser fram til utviklingen

Chaweewan Hansen vil etter hvert legge til flere tjenester og aktiviteter.

– For øyeblikket tilbyr vi tre typer massasje: tradisjonell thaimassasje, fotmassasje og olje/aromamassasje. Det er kanskje ikke mye, men etter hvert vil jeg ta nye kurs for å utvide tjenestelisten, for eksempel med deilig ansiktsmassasje. Tiden vil vise, sier Hansen.