Boligen har en prisantydning på 4.460.000 kroner, noe som gir en pris på 14.340 for hver av de 311 kvadratmeterne.

Unikt særpreg

Ifølge megler Karl David Torp Iversby fra Eie eiendomsmegling, har boligen flere unike detaljer og et spesielt særpreg, og det kan kanskje gjøre det litt vanskeligere å selge enn et vanlig hus.

– Boligen er pusset opp etter selgerens smak, og det gjør at det kanskje kan være litt utfordrende å finne noe som ser etter det samme. Men jeg synes definitivt boligen har stort potensial og det er store muligheter for potensielle kjøpere å sette sitt eget preg på huset.

– Vi ser også at det har vært stor trafikk på Finn.no, faktisk over 10.000 visninger, og vi har mange interessenter på blokka, sier en optimistisk Iversby.

 

 

Hentet kunstner fra Polen

Selgerne, Agnieszka Pettersen og Wojcieh Matusiewicz som kjøpte huset for elleve år siden og har pusset opp huset kontinuerlig siden de flyttet inn, har ikke sett for seg hvor de vil flytte, men regner med at de kommer til å ta fatt på et nytt, langsiktig husprosjekt.

– Kona mi planlegger, også utfører jeg, ler mannen i huset, Wojcieh og får støtte av kona.

– Jeg kommer hele tiden på nye ideer på hva vi kan gjøre, og da overlater jeg jobben til Wojcieh som jobber som blikkenslager. Men på alt det bygningsmessige har vi benyttet oss av fagfolk.

– Noen av detaljene har jeg også brukt en polsk kunstner til. Hun har kommet fra Polen for å male, sier Agnieszka og viser fram noe av kunsten som er å finne i huset.

 

Røke pølser?

Blant noen av de spesiell detaljene finner man blant annet et pølserøkeskap på uteplassen, en sengealkove med uttrekksbar seng i stuen, og en murvegg som er tatt ned fra en gammel bygning i Tyskland og fraktet hel til Norge.

En liten del i kjøkkenøya inneholder murstein fra et gammelt bygg i Tistedal som Agnieszka byttet seg til mot noen kaker, og denne muren er pyntet opp med en detalj som hun har hentet fra et polsk slott.

Bildeserie

Bildeserie: Se bildene fra det spesielle huset i Atomveien her

 

Spesialdesignet rekkverk og inngangsport av smijern, gjestehus med eget bad og kjøkken, et lite prinsesseslott på den ene barnerommet er bare noen av detaljene som det polske paret har benyttet seg av for å sette sitt eget særpreg på huset..

– Vi synes jo det har blitt ordentlig fint, men nå er vi klare for å starte på et nytt prosjekt. Vi må bare selge dette først, så skal vi begynne å se oss om etter et nytt hus, sier de to forventningsfullt.

 

Spesielt prosjekt

Huset har til dels en gjennomført stil og det polske paret ser for seg at de også kan selge interiøret, hvis det rette budet kommer.

– Vi selger uten interiør, men hvis kjøperne er interessert i interiøret, ser vi ikke bort fra at vi også kan diskutere det også, sier de to huseierne.

Eiendomsmegleren forstår at huset er spesielt, men understreker at det ikke er tatt noen bygningsmessige snarveier.

– Se bare på gulvet i annen etasje. Det er 35 millimeter tykt, og det er gjennomgangen i hele huset. De har virkelig ikke spart på kvaliteten, sier Iversby.

Se annonsen på finn.no her