Gå til sidens hovedinnhold

Har du sett en sølvgrå varebil med ødelagt sidespeil?

Artikkelen er over 3 år gammel

Etter en ulykke i Knardalsbakken kl. 15.58 forrige onsdag, etterlyser Øyvind Johansen vitner som har sett noe, eller aller helst at bilføreren melder seg selv.

– Jeg kjørte ned Knardalsbakken, da jeg plutselig ble overrumplet av en møtende bil som var langt over i min kjørebane. Han kuttet svingen med det resultatet at jeg fikk ødelagt speilet på bilen min.

Grå/Sølvgrå varebil

– Han fikk revet av, eller knust speilet på sin venstre side, så jeg håper jo noen har sett noe. Jeg vet det finnes mange sølvgrå eller grå varebiler rundt omkring i Halden, men det kan jo være det er noen som har sett noe uvanlig den siste uka, sa Johansen, med håp om at bilføreren angrer og vil gjøre opp for seg, eller om noen vet hvem det dreier seg om.

Kjørte leiebil

– Det som er enda mer irriterende var at jeg kjørte leiebil ettersom min bil var på service, og dette er jo sure penger, sier Johansen, som HA har skrevet om i før i forbindelse med sin satsing mot Paralympics i 2020.

Les også: – Jeg var døden nær flere ganger

– Bilene som kom etter meg kunne bekrefte at han kjørte retning Hov, men vi har jo ingen anelse om det er i den retningen han har tilholdssted, sa en frustrert Johansen til HA.

TIPS OSSTipstelefon: 99 20 53 00 SMS/MMS HARTIPS til 2005 E-post: redaksjonen@ha-halden.no

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.