Setter seg på sykkelen i 12 timer for Barnekreftforeningen

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Det blir både konkurranser, underholdning og annen moro når det for fjerde året på rad skal spinnes og samles inn penger til Barnekreftforeningen.

Ble kreftsyk

Team Eirik er et av lagene som stiller til «start», og lagkaptein er Halden-gutten Eirik Woldheim Hansen. Tenåringen fikk selv kreft som seksåring, men ble heldigvis frisk.

Siden sykdommen rammet, har Eirik og familien jobbet for Barnekreftforeningen på flere måter. De er blant annet engasjert i Team Rynkeby, et internasjonalt veldedighetssykkellag som hver sommer sykler til Paris for å samle inn penger til kreftsyke barn og deres familier.

TEAM EIRIK: Fra venstre Anette Woldheim, Andreas Woldheim Hansen, Lise Aam, Kai Roger Ugland, Eirik Woldheim Hansen, Raymond Aam, Leif Holmstedt Kruse og Pål Bakker. Oline Øyangen, Frank Hirstad og Wilhelm Varnes er også en del av laget, men ikke med på bildet. Berg Bil er hovedsponsor for laget.

TEAM EIRIK: Fra venstre Anette Woldheim, Andreas Woldheim Hansen, Lise Aam, Kai Roger Ugland, Eirik Woldheim Hansen, Raymond Aam, Leif Holmstedt Kruse og Pål Bakker. Oline Øyangen, Frank Hirstad og Wilhelm Varnes er også en del av laget, men ikke med på bildet. Berg Bil er hovedsponsor for laget. Foto:

Bilbutikk sponser

Nå har Woldheim Hansen samlet et nytt team, og Team Eirik skal sykle innendørs hos Sports Club Sarpsborg.

Med på laget er Anette Woldheim, Andreas Woldheim, Lise Aam, Kai Roger Ugland, Eirik Woldheim Hansen, Raymond Aam, Leif Holmstedt Kruse, Pål Bakker, Oline Øyangen, Frank Hirstad og Wilhelm Varnes.

Berg Bil er hovedsponsor, og Eirik har laget en video for å promotere lagets innsats.

Håper på 75 sykler

I 2017 var det over 750 personer som deltok, og innsamlingen sørget for mer enn 100.000 kroner til Barnekreftforeningen.

Aksjonen foregår ved at bedriften, laget, vennegjengen, idrettslaget eller foreningen «kjøper» en spinningssykkel i 12 timer. Hvert lag stiller med 1-12 deltakere per sykkel, og arrangøren legger til rette for ulike typer økter slik at både mosjonister og nybegynnere kan delta.

Målet er å fylle opp 75 sykler.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken