Gå til sidens hovedinnhold

Tistedal barnehage kan bli nedlagt

Artikkelen er over 6 år gammel

I disse dager jobbes det på rådmannsnivå med budsjettet for 2016 for Halden. Etter hva HA erfarer vurderes det seriøst å legge ned den kommunale Tistedal barnehage.

Den privateide Espira Oreid barnehage på Øberg skal etter planen åpne på nyåret.

Les også: 17 nye årsverk ved Oreid barnehage

Les også: - Vi har ikke babyavdelinger

Samme nedslagsfelt

Den nye barnehagen vil bestå av fire avdelinger med tilsammen 80 barn. 17 nye årsverk skal besettes der. Oreid barnehage har samme nedslagsfelt som den eldre kommunale Tistedal barnehage. I Halden er det full barnehagedekning.

Taushet

Hovedtillitsvalgte Bente Helle Quanfouh i Fagforbudet i Halden ønsker ikke å kommentere en eventuell nedleggelse av Tistedal barnehage. Hun viser til drøftingene som pågår i kommunen og den prosessen som pågår. Rådmannens forslag til budsjett legges fram 5. november.

Hun sier også at det pågår en ryddig prosess, der ingenting er avgjort ennå.

- Vanskelig

Konstituert kommunalsjef for undervisning og oppvekst, Kent-Arne Andreassen, viser også til at rådmannens forslag til budsjett for 2016 legges fram 5. november.

- Jeg er opptatt av at det skal foregå en god dialog, og det er vanskelig for meg å kommentere før forslaget er ferdig. Vi er inne i en prosess, også med tillitsvalgte. Av respekt for den prosessen som pågår finner jeg det vanskelig å si noe om dette, kommenterer Andreassen.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.