Gå til sidens hovedinnhold

Arita klar for missefinale

Artikkelen er over 8 år gammel

Halden-bosatte Arita Fejzulai er en av 14 kvinner som skal kjempe om å bli Norges representant i Miss Universe.

- Nå er jeg veldig fornøyd. Jeg har jobbet veldig hardt for å komme dit jeg er nå, men nå handler det om å jobbe enda hardere, sier Arita Fejzulai til Halden Arbeiderblad.

Trening, søvn og brunfarge

Lørdag fikk hun beskjed om at hun som en av 14 jenter er tatt ut til finalen i Miss Universe Norrway.

- Hvordan skal du forberede deg til finalen?

- Jeg skal trene veldig mye og passe på å få nok søvn. I tillegg er jeg akkurat nå på ferie i Makedonia, og da må jeg passe på å bli brun, sier Fejzulai.

Hvis hun skulle vinne den norske finalen, sendes hun til Moskva for å konkurrere med jenter fra hele verden om tittelen «Miss Universe».

- Det vil være en drøm som går i oppfyllelse. Men det er sikkert også en drøm for alle de andre jentene i konkurransen også. Vi er 14 jenter nå som alle er unike og vakre på hver sin måte. Derfor handler det om å jobbe hardt og virkelig elske dette. Og det gjør jeg, forsikrer den Halden-bosatte modellen.

Hun håper at haldensere nå vil gå inn på Miss Universe Norway sine nettsider og stemme på henne. Antall stemmer kandidatene får før finalen, er nemlig med på å avgjøre hvem som får reise til Moskva.

- Stemmene teller 10 prosent av avgjørelsen. Folk må stemme på meg fordi jeg er en jente som har lyst til å inspirere andre unge jenter som drømmer om det samme. Alt er mulig bare du tror på deg selv. Også lover jeg å representere både Norge og Halden på best mulig måte, sier modellen.

Tidligere Miss Albania

Arita kommer er født og oppvokst i Norge, men har albansk bakgrunn. Og i 2008 ble hun også Miss Albania.

For to år siden flyttet hun til Halden og nå håper hun å kunne ikle seg selskapsantrekk og bikini i den internasjonale missekonkurransen.

- Holder ikke bare å være pen

Men ifølge Arita er ikke utseendet det eneste som må være på plass for å bli Miss Universe.

- Det holder ikke bare å være pen, hvis du vil vinne. Du må også kunne selge deg selv, takle å bli intervjuet, ha personlighet, være ydmyk og en god rollemodell for jenter, sier Arita.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.