Gå til sidens hovedinnhold

Disse vil bli rådmann i Aremark

Artikkelen er over 3 år gammel

Flere hemmelige søkere.

Denne uka offentliggjorde Aremark kommune navnet på ni av 13 personene som har søkt på jobben som rådmann i Aremark kommune. Kun én er fra Halden, og hun har allerede stillingen.

Her er søkerne til stillingen:

1. Alice Reigstad (41):

Bosatt i Gressvik. Yrke: Virksomhetsleder i Fredrikstad kommune. Hun har også jobbet som prosjektleder, og i 2014 hadde Fredriksstad Blad et intervju med henne angående turnusordningen til sykepleierne i Fredrikstad. Reigstad har selv jobbet som avdelingssykepleier.

2. Kamrul Islam (28):

Bosatt i Bodø. Yrke: Gartner hos Bodø Andelslandbruk. Kamul Islam har søkt på flere stillinger den siste måneden. Blant annet som fylkesmann i Troms og Finnmark og landbrukssjef på Hedmarken.

3. John-Haakon Wendt (56):

Bosatt i Stavanger. Yrke: Personalsjef hos Rogaland brann og redning IKS. Han har også vært personalsjef for Suldal kommune og prosjektleder i næringsforeningen i Stavanger-regionen.

4. Mette Irene Eriksen (53):

Bosatt i Halden. Yrke: Regnskaps- og økonomisjef for Aremark kommune, men skal være fungerende rådmann i Aremark kommune fra og med 1. oktober. Halden Arbeiderblad var til stede da hun ble stedfortredende rådmann. Les saken her.

5. Per Øyvind Sundell (51):

Bosatt i Berlevåg. Yrke: Rådmann i Berlevåg kommune. Sundell er opprinnelig fra Sarpsborg og har tidligere jobbet som helse- og sosialsjef og kommunalsjef i Marker kommune. I 2014 ble han ansatt som ny rådmann i Berlevåg kommune. Da uttalte han seg til iFinnmark at han var usikker på om han ønsket jobben. I fjor søkte han på stillingen som rådmann i Eidfjord kommune.

Les hele intervjuet til iFinnmark her.

6. Stig Arne Holtedahl (46):

Bosatt i Moen. Yrke: Kommunalsjef i Målselv kommune. I 2015 søkte han på stillingen som rådmann i Målselv, og har tidligere jobbet på Universitetet i Tromsø som kontorsjef og administrativ leder.

7. Mette Sinding-Johnsen (54):

Bosatt i Rolvsøy. Yrke: Gårdbruker og driver firmaet Hauge Gård Plan & Eiendom, som hun har gjort i 18 år.

8. Christian Sigvart Rokkestad (62):

Bosatt i Båtsfjord. Yrke: Helse- og omsorgssjef i Båtsfjord kommune.

9. Dag K. Flater Hwang (58):

Bosatt i Oslo. Yrke: Førsteamanuesis på Høgskolen i Oslo og Akershus. I 2008 søkte han på stillungen som høyskoledirektør ved Høgskolen i Østfold.

De fire siste søkerne er menn, og ønsker ikke navnet sitt offentliggjort.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.