Brannvesenet i Aremark inviterer til Åpen brannstasjon

Stas: Både små og store fikk prøve seg som brannmenn i Aremark på Åpen brannstasjon. Dette bildet er fra fire år siden. Her er Maylinn Stubberud (7) i aksjon.  Lars Frode Bjørk passer på.

Stas: Både små og store fikk prøve seg som brannmenn i Aremark på Åpen brannstasjon. Dette bildet er fra fire år siden. Her er Maylinn Stubberud (7) i aksjon. Lars Frode Bjørk passer på. Foto:

Av

Har du lyst til å vite mer om hvordan det er å være brannmann? Da kan du ta turen til Aremark brannstasjon – rett foran skolen – lørdag 21. september.

DEL

Åpen brannstasjon går av stabelen mellom 10:30 og 14:00.

Det er lagt opp som en familieaktivitet, der barn og voksne får gode råd om brannsikkerhet. Konkurranser, slokkedemonstrasjoner og brannbiler er noe av det man kan oppleve.

Det blir kunnskapsløype og brannbilkjøring. Vi vil gjerne at så mange barn som mulig kommer og er med på å sette fokus på brannforebygging!

Brannverntjenesten vil være til stede hvor du kan betale en liten sum for å få sjekket ditt pulverapparat.

I tillegg stiller Halden brannvesen med en feier som kan svare på det meste du måtte lure på når det gjelder brannforebygging.

– Åpen brannstasjon gir oss en unik mulighet til å formidle brannforebyggende budskaper til publikum i en tid på året da antall boligbranner ofte er økende. Om høsten trekker vi mer innendørs, og vi slår på belysning og varme, fyrer i peisen og tenner levende lys, sier Thor Ove Wiig i Aremark brannvesen.

Vi holder i gang mellom 10:30- 14.00

Velkommen skal du være!

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags