Nå blir det én innlogging for alt på ha-halden.no

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Er du lei av å logge inn flere ganger på ha-halden.no? Her er dagens gladmelding: Nå blir det bedre!

DEL

Er du innlogget abonnent på ha-halden.no, har du likevel måttet logge inn på nytt om du skulle sende en hilsen, legge inn et arrangment, sende inn leserbrev eller legge igjen en kommentar på noen av artiklene på ha-halden.no.

Nå blir det enklere for våre lesere.

Fra og med klokken 11.00 mandag blir det nemlig én innlogging for alt du vil gjøre her på ha-halden.no. Den eneste du trenger å forholde deg til er innloggingstjenesten aID.

Abonnent? Ferdig innlogget!

For er du allerede innlogget abonnent for å lese HA+-sakene våre og e-avisen, vil dagens endring ha minimalt å si for deg. Da er du allerede innlogget og klar for å kunne bidra med bursdagshilsninger, arrangement i kalenderen eller annet.

Ikke abonnent? Ny innlogging, men helt gratis

Hvis du ikke er abonnent, blir du bedt om å registrere deg underveis. Dette skal være en enkel prosess.

Å opprette en aID-bruker er gratis, og krever altså ikke abonnement.

Flere i familien?

Selv om det alltid har vært mulig å dele det digitale abonnementet med opptil fire i husstanden uten ekstra kostnad, blir dette nå ekstra viktig.

For til nå er det nok mange i familien som har benyttet seg av samme bruker. Men om flere i familien ønsker å bidra digitalt på Halden Arbeiderblads digitale flater ønsker nok verken husets unge å bli identifisert som far eller motsatt.

Er du allerede registrert digitalabonnent, kan du gå til denne siden for å dele abonnementet med flere i husstanden.

Hvorfor digital leser?

Papiravisen er ofte forbundet med kos over morgenkaffen, så hvorfor lese Halden Arbeiderblad digitalt? Dette er det du da får:

  • Lese alle saker her på ha-halden.no. De fleste sakene legges ut på ha-halden.no før papiravisen går i trykken, mange av dem må du være abonnent for å lese. Når vi dekker arrangement på kvelden, rekker vi ikke trykkeriet, men på nett kan du raskt lese om hendelsen.
     
  • Lese papiravisen tidligere. E-avisen, som er papiravisen i digitalt format, er tilgjengelig fra klokken 21 kvelden før den dumper ned i postkassen din.
     
  • Lese den digitale riksavisen Ekstra. Dette er en unik avis med nyheter fra hele landet, i hovedsak produsert av Amedias mange lokalaviser. Derfor kan du også oppleve å finne en sak fra Halden Arbeiderblad i denne avisen. Denne finnes kun digitalt, og kan kun leses av digitalt registrerte abonnenter. Du finner den hver dag sammen med HAs e-avis.
Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags