– Møter fansen etter Allsang-innspillingen

ISAC ELLIOT: I kveld møter han fansen etter innspilling.

ISAC ELLIOT: I kveld møter han fansen etter innspilling. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Idolet Isac Elliot har bestemt seg for å bli igjen på festningen og skrive autografer etter kveldens Allsang på Grensen-innspilling.

DEL

Isac Elliot som var artist på Allsang på Grensen i 2015, er tilbake på scenen på festningen i kveld. Denne gangen som gjesteprogramleder sammen med Katrine Moholt.

– Veldig trivelig kar

– Han har også bestemt seg for å være med på en signering etter at innspillingen er over. Denne vil finne sted i teltet der hvor vi selger allsang-effekter, sier Heidi Ottesen Sandmo som er daglig leder for Allsang på Grensen.

Heidi Ottesen Sandmo beskriver popidolet som en veldig hyggelig fyr.

– Hele teamet rundt ham er flotte å ha med å gjøre. Jeg var innom Thon Hotell i går, og her var også stemningen god. Mange jenter svermet utenfor her for å få et glimt av idolet sitt, og han tok seg god tid til å prate med flere, sier Ottesen Sandmo.

– Isac Elliot har mange fans, og de ivrigste av dem kom allerede i går formiddag

Venter 3.000 publikummere

Kveldens artister på Allsang på Grensen er Isac Elliot, Henning Kvitnes, Eva Weel Skram, Baccara, Jørn Hoel, Vilde og Alexandra Joner.

EVA WEEL SKRAM: Kommer til festningen i kveld.

EVA WEEL SKRAM: Kommer til festningen i kveld.

Heidi Ottesen Sandmo sier til HA at arrangørene venter flere folk enn under sommerens første arrangement forrige onsdag.

– Vi merker at sommeren er i gang og at flere har fri. Slik det ligger an nå, vil jeg tippe at vi får om lag 3.000 publikummere i kveld. Det ser jo bra ut med været, og det ligger an til å bli en veldig trivelig kveld med en veldig god blanding av artister på scenen, sier Heidi Ottesen Sandmo.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.